Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz robotkutya #1928 üzenetére
Üdv!
Hát igen, ilyen ez sajnos... Én is mikor először reptettem tágasabb helyen, kicsit feljebb vittem mint kellett volna, belekapott a szél, és kivitte hatótávolságon kívülre, és onnan már nem volt visszaút - kerékpárra pattantam, és 3 utcával arrébb egy földúton találtam meg ahogy fejjel lefele villogott... Azóta nem tévesztem szem elöl, és ahogy látom, hogy a széllel küzdve kicsit meginog, egyből hozom lejebb.1.: Lehet kapni, bár ahogy nézem a transzmitteres még olcsóbb...
2.: Ezt csak a saját igényed, és pénztárcád szabja meg. Esetleg ha belefér egy Cheerson CX-20, akkor megéri feljebb menned - bár ezzel hamarabb kapsz vérszemet lehet"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDMI topic
- Magisk
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest