Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #55961 üzenetére
Nincs mit, szívesen.
Ha legközelebb alkalmam lesz beüzemelni, kipróbálom a log részét is, és referálok róla.... -
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56012 üzenetére
Hulkie nekem jön elvileg 1105 re, de 4 ágú 2035 elég jó, mondjuk eszeget is. Amúgy emax 2340 (vagy mekkora is a pitch) marha jo bár kicsit nehéz és kb semmire nem megy fel xD
"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #56012 üzenetére
Lizardon Hulkie 2040 van nekem most, én amúgy nem vagyok nagy prop szakértő, ezzel is megy ahogy kell, elég strapa, talán kevésbé punchi.
Split 2 tokban van igen, az oka, nem fér be még egy szint a Frogba
Másrészt nem szeretnék repülés közben tele az SD üzit kapni, meg kicsit tartok a gyakori meghibásodásoktól is. A Swift 2 meg hibátlan amióta megvan. ( tehát igen, csak HD miatt kerül fel a gépre, raktam rá csatit, így 2 gyorskötöző, csati összedug és mehet a HD)Illetve esetleg ha rászánom a pénzt, akkor a régi Wizi vázba épülhetne be, mint másodlagos, HD-zós gép.
--> http://dronearena.hu/ <--
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56065 üzenetére
Kisfalumban is van ilyen Bermuda háromszög, és pont a legjobb helyen fekszik keresztbe. Részben ezért kezdtem bele az iNAV-ba.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kriszbon
őstag
válasz AMDaZERG_1 #56065 üzenetére
Esetleg bepróbálkozhatsz egy [galambgrillező] rárakásával a távra, lehet te leszel erősebb a zavaró jelnél.
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56017 üzenetére
molnigee
Tegnap elfelejtettem írni, hogy a Split mini pl. diszkréten csak a jobb felső sarokban mondhatni kis betűkkel figyelmeztet, hogy a kártya megtelt. Szerintem ezt a jelenséget a kettesnél is megszüntették, de meg fogom nézni.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
molnigee
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #56079 üzenetére
Ez jó hír, majd kipróbálom én is, úgyis lesz teszt írva róla. De a fő ok hogy nem fér be a gépbe, ezért lesz dobozban
-
kriszbon
őstag
válasz AMDaZERG_1 #56071 üzenetére
Persze az is megoldás hogy nem küldöd arra, ráadásul még sokkal olcsóbb is mint a másik verzió.
Még azt is figyelembe kell venni, nem is biztos hogy megoldja a problémát egy ilyen használata, sajnos én ezekről nem sokat tudok.
Nekem volt hogy vacakolt gépem ezért raktam rá, azóta nem vettem észre ilyesmit, de én nagyon keveset repülök.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
vandor01
őstag
válasz AMDaZERG_1 #56226 üzenetére
jo lesz ez! ez mar azert komoly munka gratula!
remélem sok sok repulési oran keresztul fog örömöt okozni!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Jackal2
senior tag
Jól néz ki, hány gramm lett és mi van benne?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
ezoltan
tag
Brutál!
Baromi jól néz ki a gép! Gps-t rep.adat szolgáltatásra használod,vagy rth,poshold funkciókat is ismer esetleg?QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Peaceliker
addikt
-
dinamyte68
csendes tag
válasz AMDaZERG_1 #56231 üzenetére
Merre repültök ezekkel a szuper gépekkel helyileg? Ha publikus. (megnézném hogyan repülnek)
-
Jackal2
senior tag
Weight: 32g
Nekem ez volt a bajom vele, pedig a váz nagyon tetszik.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56235 üzenetére
uhhh.. kíváncsi leszek mennyit marad így fent meg mennyi kakó lesz benne.
nekem anno er130 150g vt auw és érezhető volt rajta erősen...persze az jóval gyengébb mocival repült....illetve repült az erőssel is, de akkor csak 2p et xD"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56241 üzenetére
Ez a 137grammos korábbi vázzal vittem. Kicsit hosszú a videó, de a hatalmas kondérban parkolás...
Lehet nem is tetszene, ha könnyű volnaOrtus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56241 üzenetére
Ilyen nehéz géppel 5-6p repidő kijön?
Most 1x én is eljutottam oda hogy túl könnyű vt a gép, azt éreztem. 47g lett a 1103 as gép (akku nélkül) és nem jött be ahogy mozgott
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56411 üzenetére
Nekem asszem 86g lett a 3 colos gép, bár az 1106 al. De sztem nem vészes. Anno er130 110g vt
Most 2.5 colos gépet rakom össze, az lesz majd 70g,az viszont elég sok"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56411 üzenetére
Faragtam a súlyán
Megjegyzem a mai reptetésem Benny Hill show megirigyelhetné
Levittem ma kisgépet, és biztonság kedvéért a Leader120-at és az Alfa 130-at.
Lent volt két drónos haver, így oda is csapódtam hozzájuk.
Szokásom, hogy összerakom a gépet és irány le, semmi gépre tolás, teszt.
Had szóljon!
Nincs kamerakép... Majd felviszem, megorvosolom. El is tettem a táskába. Elő az Alfa.
Az egyik srác épp száguldozott a gépével, aki megjegyzem orral úgy odaverte a földhöz a gépét, hogy nekem fájt, de szerencséje volt, mert a járdától centikre verte a földbe, és nem lett baja.
Beizzítottam az Alfát, aminek a kamera képe azonnal agyon lett dicsérve. Komolyan teljesen zajmentesre sikerült összeraknom. Fel is vettek egy szemcsit, hogy lássák mit operálok. Hát kiemelkedően rosszul vezettem, de ledöbbentek, hogy milyen tempóban megy, kanyarodik az itt túlsúlyosnak tartott ~200g 130-as Alfa. Aztán a kameradőlésszög volt a téma, hogy nagyon meg van az emelve
Én meg, ha megy a gép, hát menjen az rendesen kell az a dőlésszög
Irány a fák alja full gázzal így csapódott a földbe és pörgött, mint a rotor a földön, majd egy fa mögé beparkolt
A GPS leesett, amit meg sem találtam. Mondom tökéletes!
Aztán elhagytam a micro SD adaptert, hogy rádugjam USB-re a kártyát, hogy visszanézzem mi is történt, hátha meglesz a GPS.
Szóval hazaszaladtam, visszanéztem a felvétel, és így be is határoztam hol hullajtottam el a GPS-t. A kamerát is megoperáltam, így már jó volt. Irány le! Eachine motoros gép a levegőbe, megy minden frankón! A dőlésszög, ami kb 55-60° teljesen jó! Két kör, és puff, mekkora balek vagyok! Ezt a gépet is sikerült eldobnom!
Odamegyek, és csak három propeller van rajta, nézem, és... Áhh! Nincs harang
Visszanéztem az FPV felvételt, amin látszik, hogy távozik a harang, de a fűben nem találtam, és nem is nagyon kerestem. Majd EMAX lesz, ami talán nem szórja a harangját.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56420 üzenetére
Ennyit arról az okosságról, hogy nem kell zéger gyűrű.
Az RS1106-ot már 6X fldhöz csaptam, de még egy métert sem repültem. Ugyebár hibás gyro.
A babyhawk meg olyan recsegően csapágyhangos mocival repül, hogy már nekem cseszi a fülemet, ég a pofám emberek előtt. DE repül!!!Nekem múltkor a TX vezeték esett le a vevőről, én meg nézek h miért failsafelt.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
syler123
veterán
válasz AMDaZERG_1 #56425 üzenetére
Ez mekkora
-
tupacamaru
veterán
Jó képek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
vandor01
őstag
jo kis action movie
de ez a kép textiles! mivel lehet ezt kiszedni?
mar van minden okosság berakva de az enyem is ilyen fooos!
low esr kondi [link] LC power filter [link]
de csak mint halottnak a beöntés...
csak a gép sulyat gyarapitottam de kép ugynolyan textiles maradtnem hiszem el hogy egy retek AIO nal nincs ilyen probléma
csak a futatott runcam-nal ilyen cumi a kép![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
fape
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56432 üzenetére
Igen az valszeg kábelezéssel javítható. Elég lehet csak pár centivel arrébb rakni a jelkábelt. Ha nem segíti akkor a betápnak is kell keresni egy fokkal tisztább jelet. Esetleg még lc filtert is próbálhatsz.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56579 üzenetére
Nálam minden kevesebbet megy... És nem fesz esik be (nyilván az is, de nem abból gondolom hogy lemerült az akku), hanem látom hogy 450es akkuba 400 megy vissza. Az nem kímélős, így 3p kb. De minden gépem kevesebbet repül mint haveroknak xD
Na sebaj, ennyi van benne, kész
Kamera dőlés neked mennyi szokott lenni? Az még sokat számít
Ma megyek ki újra másik kammal. Gyári egy rossz vicc. Fov nagyon kevés és még így is torzít (halszem effekt), most kapott egy másik ratyi, de értelmesebb kamot. Így lehet kicsit vissza tudok venni kamera dőlésből"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56582 üzenetére
Akkor meg kell tanulnom repülni xD
Meddig meríted akkukat?"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56585 üzenetére
Én is úgy mentem. Így ment vissza 400 a 450es akkuba, szal még jó kondiban is vannak ezek szerint. De akkor csak rep stílus lehet a difi. Ma is kimegyek megnézem milyen úgy repülni hogy látok is xD
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56578 üzenetére
VTX03-ra tegyél IPEX stubbi antennát. Kegyetlenül jó!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #56602 üzenetére
A hatótáv cca olyan jó mint a habverőnek, ellenben én a 220-as Frog-on használom, így nem kímélem, és többnyire hanyatt szállok le. Nagyon sokat kibír, egyedül az IPEX miatt fázom.
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #56925 üzenetére
Ez jó kérdés. Asszem mérte mindkettőt engineerx, less rá.. Minőségre esélyes hogy emax jobb.
Teréz Atya
Leforrasztva mérted? Mert esc re forrasztva nem biztos hogy csak a motort méred. Plusz mocin motor 3 vezetéke között kéne mérni kettesével és ha 3 érték azonos (nálam 3mili ohm szokott lenni asszem) akkor elvileg rendben van.
Álló helyzetben nem melegedhet, mert nem szabad hogy follyon benne áram max ha szabi zárlatos úgy gondolom"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57001 üzenetére
Ki kellett cserélni a harangot a motoron, de most már jó a gép. A mágnesek kicsit összekuszálódtak odabent.
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57037 üzenetére
Így van, látszik, hogy ha motor nem teker nem megy semerre, így nem is lehet szép ívelteket kanyarodni
Ez bent (főleg ilyen 2x4m en ahol én repülök ha bent hajtom) marha nagy előny, de kint, hiányolja az agyam
Amire rájöttem kis gépnél, hogy a túl könnyű 1103 nem feküdt, a 70g os 2.3 colost meg marhára élem a kertben, most az a kedvenc(#57029) syler123
Persze, értem, meg nem akarok én senkit meggyőzni semmiről, vitatni bármi létjogosultságát stb, csak "hangosan gondolkodom" meg minden támadás nélkül érdekel ki mit gondol dolgokról.
Én kint-bent 2.3 colos 2s bl géppel repülök, persze bent TV t letakarom dupla rétegben, mert azt féltem, de másban eddig nem tettem kárt, kertben meg csak akkor repülök, ha senki nincs kint, szerintem baja max nekem eshet, de kis súly miatt minimális. Bentre csak azért érdekes a whoop mert oda pont a fentebb leírt kóválygás szegény repülési mód tetszik. Csak tartok tőle, hogy ebből is hiányozna az a tartalék (ami akkor kell amikor elnézek vmit), ami 0703bl ben sem volt meg.
"Oh my Goa'uld!"
-
ezoltan
tag
válasz AMDaZERG_1 #57067 üzenetére
Led sornak talán..?
QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57078 üzenetére
Ha nem hd akkor elvileg nem homályos a széle... Vagyis illene nem annak lennie, skyzone is akkor fov ot tud és éles a széle is.
Most árultak egy ilyen szemcsit, te vetted meg?"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57067 üzenetére
oda megy a kameratartó pöcke?
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57080 üzenetére
mán aszittem, akkor vitte más
én is elgondolkodtam rajta, mert gondoltam kipróbálom jobb-e a skyzone nál, oszt mondom majd megy valamelyik amelyik kevésbé szimpi...de lecsúsztam róla"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
válasz AMDaZERG_1 #57240 üzenetére
Az első kapuzásnál jön rá az ember hogy még semmit sem tud ugye? De ott lehet a legjobban fejlodni is.
-
varadigabor
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57254 üzenetére
Nehéz amúgy Én most gyakorlok a versenyre egy csomót, mert legutóbb lassú voltam nagyon. De kezdem érezni hogy is kellene ezt csinálni
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57240 üzenetére
Ja, és egy FS Dominator V3 -at is volt szerencsém szemeim elé tenni.
Majd holnap Peacelikerrel való találkozás után elmondom mi volt a tapasztalatom a mai FatSharkal.
Nem akarom lelőni a poént!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57259 üzenetére
hát, rohadt kíváncsivá tettél
eskü amúgy parázok, hogy meg fogom bánni a döntést amit hoztam szemcsikkel kapcsolatban"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #57286 üzenetére
Most hívtak, hogy felvettek a másik helyre! YESSSSSSSS!
Ma / holnap ünnepelünk, aztán muszáj már befejezni a cikkem.
BTW pár érdekesség az Flysky i6-ról:
SWB - háromállásúra cserélhető
SWC - cserélhető potméterre
SWE - berakható egy ötödik kapcsoló, csak mertFlysky iA6, a legparasztabb vevő is tudja az iBUS-t, csak nincs kivezetve!
Finom, mi?[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz AMDaZERG_1 #57291 üzenetére
Én egy triple feed patch et rendeltem most (50 ohm dummy kell hozzá, senki ne felejtse el) és vmi malnakeverő vagy pagoda lesz mellette másik vevőn. Irányított igazából nagy távra jó (ha nem magad mögé mész messze )
"Oh my Goa'uld!"
-
Geller72
veterán
"Páramegelőzésre valakinek tipp? Spray, vagy hasonló?"
-Beépített, gyári venti.. . -
Teréz Atya
senior tag
Téháiksz! Szerintem van neked is mondani valóm, mert sok dologgal foglalkoztam, pl. Betaflight-tal is, nagy és kis gépeken. Meg a KGB project V2.1 szinte tökéletes freestlye gép lett iNAV-on. Csak mostmár valakinek meg kéne írnia!
Meg javítottam egeret, próbálok a szétázott FC-be életet lehelni, satöbbi. Meg akkuszétzsedés, összerakás.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Peaceliker
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest