- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #18952 üzenetére
Az a board jo, de en pl ossze drotoztam magamnak egyet.
De ez tisztabb, szarazabb biztonsagosabb erzes. Meg rendezettebb is.Fesz - 2S, tokmindegy mennyi akku
Aram - akku kapacitasa * darab. Tehat 950mAh*3=2850mA - > 2.8A-ra allitod
De csakis akkor, ha biztos vagy a jo kontaktusban. Ha nem jo akkor a fenti peldban pl. az egyik akku nem csatlakozik jol es mindjart 1.5X aramot kap a tobbi. Ha nem tetszik a dugasz, csatlakozo, inkabb kevesebb arammal tolts vagy azt az akkut kulon.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz molnigee #18945 üzenetére
Igen kell. Amit te veszel, azon van egy piros JST csatlakozó. A parallel board viszont általában XT60 vagy DEANS, vagyis nem tudod rátenni. Ezért kell venned annyi átalakítót, amennyi akksit rá akarsz tenni, vagy egyenként töltögeted (általában adnak a töltőhöz piros JST-t )
De ezt keresd: XT60 Male to XT60 female/JST
Ebből kellhet maximálisan 6 db.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #18897 üzenetére
Gondolom erre gondolsz, és alatta a te videód?
"Ezúttal a miskolci reptér körül röpködtünk a szelek szárnyán és mutatjuk meg, hogyan is néz ki a környék madártávlatból. Kétség nem fér hozzá: Miskolc a naplementében még csodásabb!"
Nagyon gáz. Etikából egyes
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
hatasu
csendes tag
válasz molnigee #18880 üzenetére
Egy kis házi hegesztés után egy vezeték nélkül tölthető akksit teszel rá, és a "leszállópálya" meg maga lenne a töltő. Így miután körbenézel a lakásban visszaszállsz és vissza is tölti az akksit mire megint körberepülsz a lakásban.
Mindenes | Bármikor le tudok állni a szerencsejátékkal! Akarsz fogadni rá?
-
Jackal2
senior tag
válasz molnigee #18871 üzenetére
Mondok jobbat: Megy az XK Detect X380 távjával és van belőle BNF verzió is. Szerintem az XK távja elég jó és mondanom sem kell, hogy brutális a hatótávja. Plusz Futaba protokollos, plusz megy vele egy tonna helikopter, + XK X251, XK X252 , satöbbi satöbbi.
Szóval az összes kis szart kiváltja, én most adok el mindent, mert elég egy pici, de acros gép, ami nem is törik. Szerintem 10 rongyig mindent agyonver a gép.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz molnigee #18788 üzenetére
Ár/teljesítményben nyilván nem jobb, ha a H8 minire fel tudod rakni az acro-fw-t.
Ha ez nem kivitelezhető, akkor meg nem egy ligában fociznak.- A brand ugyan elvileg le van ejtve, de az XK cuccai kapcsán nem igazán találkozol minőségi problémákkal (a Wltoys "prémium" márkája), vagy a túlzott olcsósításból fakadó bosszantó hibákkal, hiányosságokkal.
- Az X100-as - az eddigi tesztek alapján - jól bírja a gyűrődést és jól megtervezett cuccnak tűnik.
- Ez az egyetlen "gyári" acro-s miniquad a piacon. Építeni eddig is lehetett ilyesmit, de azt nem úsztad meg 100 USD alatt.De ezt eddig is tudtuk. Ami miatt belinkeltem, annak az oka az volt, hogy az RTF kiszerelés a flash sale-en alig kerül többe az ARF verziónál, így olyanok fantáziáját is megmozgathatja, akinek nincs nagy XK-ja és/vagy nem akart még egy X4-es távirányítót venni 10 dollárért.
(A magam részéről meg szét akarom szedni a távját és megnézni, hogy miben különbözik a 250-es távjától, mert nagyon idegesített ez a protokoll-mizéria)LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Allien
veterán
válasz molnigee #18844 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy van a vezérlője az X251-nek ([link]), az antennáját lehetne-e mókolni. Valahogy beforrasztani egy csatlakozóval mondjuk 6-10 dB antennát.
Másfelől, lassan elgondolkodom, hogy az igaz, hogy nem tudok 3D nyomtatót venni, de 3D pent igen. Azzal is lehetne egy nagyobb akksi tartót csinálni.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
válasz molnigee #18790 üzenetére
Még nem volt, hétvégén szeretném, csak rájöttem, hogy ARF géppel nincs értelme kimennem a Hajógyárira, utazni oda-vissza 1-1 órát, hogy nem viszek ki laptopot és állítgatom. Ez meg macera, szervezni kell, mert a laptop nem fér be a tatyómba, szóval kell kocsi, ki kell cuccolni a 13 akksival, órákig kell állítgatni, stb. Szóval nem olyan egyszerű
Ráadásul az Ogre is csúnyán repül és még a talpát is eltörtem, tehát az most előbbre van a rangsorban, mert szeretnék végre egy projektet befejezni.
-
kriszbon
őstag
-
-
Allien
veterán
válasz molnigee #18547 üzenetére
Az a furcsa, hogy 4K-ra IS 30 fps-t ír, mint 2.5K/30fps-ra. 1080P/120fps viszont dícséretes. Lehet, hogy tesztelik még azt a 4k-t, és majd egy fw frissítés után lesz igazán elérhető a 4K. De majd möglátjuk.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #18530 üzenetére
800-1000 méter teljesen felejtős természetesen FPV nélkül. Az 500 méter sem komfortzóna már, pár hsz-el korábban írtam is, hogy olyan messzire csak párszor mentem még és homelock-al jöttem vissza. A 'több száz méter' alatt olyan 2-300 méterre gondoltam az előző hsz-emben. Na az viszont nem gond FPV nélkül sem.
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #18520 üzenetére
Az 500 métert én se magasságra értettem, hanem távolságra. (250 méternél nem mentem még magasabbra.) A gimbal dőlést is érzésből szoktam. Begyakoroltam közelről, és messziről meg érzéssel csinálom
Az orientációt elég jól látni még több száz méterről is, mert elég jók a P1.1.1 ledjei. Abban persze biztos vagyok, hogy FPV-vel sokkal könnyebb/jobb kamerázni, csak arra céloztam, hogy nélküle sem lehetetlenFOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #18506 üzenetére
'De fpv nélkül ne akarj kamerazni.' Evvel azért kötözködnék. Szerintem inkább így helytálló: az FPV nagy segítség kamerázáskor, de egyáltalán nem lehetetlen nélküle. Igaz nem X380, hanem P1.1.1, de én FPV nélkül kamerázok. (Itt a YT csatornám pár videóval.) 500 métert állítottam be távolság limitnek, és simán kiviszem akár addig is, de 300 méterre rendszeresen. Ott már persze sokszor érzésből veszek föl, bár a Phantom-nak a ledjei nagyon jól láthatóak. Az előbb például 250 méter magasan naplementét filmeztem, és lentről egész jól láttam, hogy merre áll a gép. Hazahozás sima 500 méterről is: home lock, course lock vagy RTH legrosszabb esetben. (Egyébként ehhez a konfighoz nem is tervezem az FPV szett beszerzését, jövőre feljebb lépek - P3 Advanced a terv, azon már lesz.)
-
tibibi
őstag
válasz molnigee #18506 üzenetére
gimbal bekötésről csinálhatnál képeket
csináltam egy videót nagyon jellos[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz molnigee #18426 üzenetére
Ha sikerül eladnom, akkor lesz folytatása a kameraplatformak
(Ha GB-s árra gondolsz akkor +80/+35 $ még a szállítás )Addig elleszek az X1-el, úgyis hétfőn megyek az FPV-ért a postára
Medvegy: Felteszem majd, csak kivágom azt a 30 percet, amíg a hangyákat vette (majd lemerült)
[ Szerkesztve ]
-
Hurkafej
aktív tag
válasz molnigee #18387 üzenetére
Köszi az infókat, teszik, de majd még keresek más videókat is, nem drónra lesz téve, hanem főleg motorozás megörökítéshez, tehát kell a gyro is. A vízálló tokban használva is meg lehet esetleg támogatni power bankkal az üzemidőt?
Még ott van a Firefly 6s is jó képpel, olcsóbban, de erről pedig viszonylag keveset hallani.Amikor bekötöttük az internetet, akkor csak egyszerűen valami olyat akartam kitalálni, ami biztosan nem foglalt, és be is jött, aztán pedig maradtam ennél, de nincs semmiféle jelentése
-
-
Exian
addikt
válasz molnigee #18320 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Ezt az X380-at még nem nagyon nézegettem, de úgy tűnik, hogy ezt is bevehetem a lehetséges példányok közé?
Teréz Atya: igen, valószínűleg úgy leszek végül a kérdéssel, mivel tényleg komolyan érdekel a dolog, hogy inkább beruházok szerintem egy épkézláb drónra. Elsődlegesen Phantom 3 Standard talán, de ha lenne kicsit olcsóbban, ami az én igényeimnek megfelel, akkor az is szóba kerülhet.
X1-et vagy X8C-t meg max. csak azért veszek addig, mivel a Phantom vagy egyéb drágább repcsi lehet, hogy még sokáig várat magára, viszont addig is szeretnék valamivel gyakorolni, szórakozni a H8 Minimen kívül, a WLTOYS csodát meg hamarosan visszaadom, meg az... amúgy sem nyerte el annyira a tetszésemet.
[ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
válasz molnigee #18311 üzenetére
Én külön vettem egy Turnigy 9x távot (ajánlásra) ezért nekem elég volt ez a kitt, és ugyanannyi kb. mintha egybe venném, de ez egy elég jó kezdő távirányító, amit tudok használni egy ideig.
+ vettem egy frame-t, lehet hogy arra építem rá a racert, de ezt még nem döntöttem el, csak félek, hogy a gyári karokat sikerül eltörni, míg a másik egy strapabíró versenyváz. -
Allien
veterán
válasz molnigee #18311 üzenetére
A walkera rodeó (helyesen linkelve) kicsi gép, és mintha nagyon egyben lenne. Azaz, ha törik valami, akkor túl drága a csere, ránézésre.
Az XK X251 számomra is alternatíva még mindig, de az alkatrészek még így kevesek. Mi van, ha a kar sérül? Márpedig FOG! Me ugye Murphy nem alszik. Akksi csatlakozó ha nem normál szabványos, nem is lehet más akksit bele passzintani, ami hátrányt jelent. Esetleg, ha át lehet operálni más csatlakozóra, és van olyan akksi, amit érdemes bele venni, akkor jó választás lenne szerintem. Bár jobbnak tűnik, mint az X1, számomra.
Viszont a többi racer típus teljesen más kategória. Mindent neked KELL beállítani, esc, meg miegymás.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
maj-viktor
őstag
válasz molnigee #18277 üzenetére
Ezekkel csak az a baj, hogy mind nettó ár... azaz +ÁFA és vám... ami alsó hangon is +27% + 2E Ft minimum, ennél csak több lehet...
Szal 500$ x280Ft + 27% = 177.800 Ft +2E vámkezelés = 179.800 Ft legjobb esetben is....
Én amikor rendeltem, akkor a DJI honlapjáról (angliai raktárból) 599€ volt (ebben benne van az áfa-vám-dhl gyorsszállítás), ez akkor 188E Ft volt (itthon 200E volt akkoriban ~2-3hónapja)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
czanga
őstag
Köszönöm. Amazont, és pár helyet néztem én is, de ezeknél bele kell kalkulálni a vámot, mivel hazánk fináncai elég éberek. Úgy pedig már nem éri meg, ergo ezekkel nem vagyunk beljebb. Angliai Amazon-t pl megnézed (nem a US), akkor ott már egyből 170.000 körül mocorog.
(#18278) Allien
Köszi, de mivel nem próbáltad, így nehéz bízni az ilyenekben.[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Ezen kívül, már vannak cégek, akik segítenek behozni a cuccot!
Példul Borderlinx. Ha pl kiszállítás CSAK USA, ők biztosítanak Neked címet. Jelenleg pl 4 címem van, egy usa, egy UK, egy Hong-Kong, egy Germany.
Igaz, eddig nem használtam, de mint lehetőség, adott.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #18241 üzenetére
Szerintem teljesen alap kamera-platformnak az X8 20k-ért akkor is jó vétel, ha a már sokat emlegetett brushless gépek egyre olcsóbbak (igazából csak az X1 van ebben az árban, de az túl fürge a kamerázáshoz). Venni kell mellé egy EKEN-t (akár 10-12k körül is kifogható), egy vagy két plusz aksit meg egy olcsó töltőt, és az egész megáll 40k körül. Kipróbálni, hogy valakit meddig köt le a hobbi, szerintem tökéletes a szett. Eleinte én is EKEN-t használtam gimbal nélkül, és az X5C után hatalmas élmény volt visszanézni a felvételeket. Ha 15-20k-val többet rá tud/akar valaki szánni kezdésnek, akkor a brushless Bayangtoys X16-is szóba jöhet, bár ez a típus nem nagyon ismert még. Ha sikerült eldönteni, hogy ez az a hobbi, ami leköt, akkor pedig meg kell venni a Phantomot vagy egy másik komolyabb GPS-es kamera-platformot. Ha mégse jön be a légifelvétel készítés, akkor pedig csak 40 ezer forintja bánja.
-
Allien
veterán
válasz molnigee #18215 üzenetére
Az én XK X250-men is csipog, hogy a kánya csípje mög. Az RTH kizárva. Múltkor poénból rá nyomtam, még szerencse, hogy beltérben voltam, mert elindult világgá, szinte pont az ellenkező irányba. Tehát speciel az nem rth volt nekem, hanem MAF (menekülj a francba).
-
Exian
addikt
válasz molnigee #18215 üzenetére
Mint írtam, még kezdő vagyok Ha elforgatom a drónt és nem látom melyik az eleje, akkor nekem még jól jön. Illetve, ha netán felvételt készítek, akkor pláne, mert akkor összevissza forgok vele és olyankor nem tudom még teljesen magabiztosan manőverezni (magyarul akkor van a bajom, amikor forgok a drónnal és felborul az X-Y tengely Ilyenkor még nem tudok mindig hirtelen fordítva gondolkodni...).
Vagy Ti hogyan kezelitek ilyenkor a drónt, amikor a kiindulási ponthoz képest elforog a drón?
-
medvegy
aktív tag
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz molnigee #17840 üzenetére
Egyértelműen Falcon!
A másikat szvsz hamar ki fogod nőni, mert csak 2s. Kezdésnek, gyakorolni jó lehet, de el fogod adni, ha racert akarsz.
A falconra meg még mindig tehetsz 4s aksit is, de talán még a 6col is ráfér.
És elég olcsóak hozzá az alkatrészek.
Viszont 3s 5045BN-el is már úgy megy, hogy besz@rás!
A vezérlő csavarodasa nagyon kicsit talán érezhető rajta.[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #17845 üzenetére
Az nem az X252? De ahogy elnezem, azt mar RTF Falcon 180 arban merik. Ha uber RTF kell, akkor szerezz egy Emax NightHawk-ot es kesz. Persze ez utobbinak a legdragabbak az alkatreszei, de valamit valamiert.
Mondjukra en maradnek a Tarantula FPV + brushed gep, pl. U807 es ha mar jol megy, attennem egy WlToys / XK brushless gepre.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #17763 üzenetére
Koszi mindenkinek! Sajna csak 2 het mulva tud elengedni, remelem addigra nem fog ennyire fujni.
Amugy tegnap olyan kriminalis volt a helyzet h az u807 full gazon hatra fele repult.Szerencsere a JJRC X1-nek nincs baja a szellel, csak magassagot veszt mikor nem tudja mit kell tenni. Ez gazzal orvosolhato.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
maj-viktor
őstag
válasz molnigee #17735 üzenetére
Van - volt valami újabb leárazás!?
DJI P3 Standard - 399$
http://www.ebay.com/itm/like/282004999561?rmvSB=trueEz még levámolva is megáll 150E Ft alatt!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Arti1
aktív tag
válasz molnigee #17345 üzenetére
Lehetséges, de azért itthon is tud keveregni napokat...
2016-04-26 10:34 Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
2016-04-25 17:01 Letétbe helyezve / Deposited
2016-04-25 16:40 Sikertelen kézbesítés
2016-04-23 01:35 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-04-19 12:38 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-04-15 20:55 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-04-15 11:44 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-04-15 11:44 NLAMSE(Netherlands (, Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
Származási ország - Gyorsítótár Idő: 2016-04-26 21:53
2016-04-26 10:34 The item has been delivered successfully
2016-04-19 12:38 The item has been processed in the country of destination
2016-04-16 01:19 The item has arrived in the country of destination
2016-04-15 16:27 The item is on transport to the country of destination
2016-04-15 11:44 The item is at the PostNL sorting center
2016-04-11 11:03 The item is ready for shipment
2016-04-11 04:48 The item is pre-advisedhttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
medvegy
aktív tag
válasz molnigee #17207 üzenetére
Jó a videód, megnéztem én is, bár a színek kicsit természetellenesen hatnak szvsz. Ez a feljelentgetősdi teljesen agyfasz... Én ezért teszem a videóimat inkább google drive-ra, vagy esetleg YT-re 'nem listázottként', és kínosan ügyelek rá, hogy se a leírásban se a videó credits részében ne utaljak magamra, mint készítőre. Így utólag semmit nem lehet rám bizonyítani.
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz molnigee #17216 üzenetére
Kérdezd meg, melyik része zavarja, melyik részen van RAJTA! Ha nem szerepel a videón, akkor igaziból csak egy fontoskodó lelkileg sérült "ember". Csak ezt NE írd le neki.
-
Arti1
aktív tag
válasz molnigee #17213 üzenetére
Gondolok arra is, hogy ki akar vasalni belőled egy összeget, hogy békén hagyjon.
Lehet, hogy megpróbálnám kiugratni a nyulat a bokorból, ha van ügyvéd ismerősöd. Megírhatnád a kedves hölgynek, hogy te is lementetted a zaklatását és mostantól lesz szíves az ügyvédeknek írni, sok esetben ez beválik, úgy már keveseknek nagy a szája... Kivéve persze ha ő is ügyvédhttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Jackal2
senior tag
válasz molnigee #17209 üzenetére
Ne parázz nem lesz ebből semmi. Az hogy ŐT zavarja az egy polgári peres eljárás, ha TUDJA bizonyítani hogy te csináltad a felvételt (tetten ért?), miközben te is repültél vele. Az hogy ott a neved, semmit nem jelent. Én is tettem fel a blogra más által készített felvételt. Mindent tagadj és kérj ügyvédet, nem kell vallomást tenned, majd a szembesítésed megteszed, ha lesz belőle ügy.
Ha pedig polgári peres eljárásban akar valamit rád húzni, neki kell előre finanszíroznia mindent, évekig tart, el sem fogja kezdeni és neki kell azt is bizonyítania, hogy tetten ért téged. Volt ilyen? Mert ha nem, ne is reagálj, még csak ne is magyarázkodj, ignoráld. Ha akar, majd elmegy a rendőrségre és vagy megkeresnek hivatalosan, vagy nem lesz belőle semmi.
A kérdés az, hogy fényképeztél-e le embereket akinek a személyazonosságuk megállapítható vagy sem?
-
Allien
veterán
válasz molnigee #17207 üzenetére
Nem is csoda. Nem is értem, hogy ezen mit csodálkozol? Országunkban még mindig több a besúgó, mint a potenciális besúgható személy. Legközelebb, NE publikusra rakd a videót, mert ugye úgy se lesz nagyon nézett (pár milliós megnézés). Így igaziból pl ha ide linkeled, csak az itteniek nézik meg. Ez igaz, hogy kicsi nézettséget hoz, de valszeg kevesebb is lesz a gondod utána.
Mellesleg, mond meg nekije, hogy hobby szint, nem lehet a gépre sem biztosítást kötni, mert ugye nincsen rajta széria szám. Márpedig, ehhez AZ KELL!Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
laccy88
senior tag
válasz molnigee #17209 üzenetére
na ne már....
miért zavar ez bárkit.. nem értem. Divat lett hogy utáljuk a drónokat. Amúgy véleményem szerint nem sokat ér el vele. Mivel bizonyítja, hogy te készítetted a felvételt? Ott a neved? És? Internetről letöltött anyagot is feltölthettél YT-ra megvágva, kommentelve.
Hihetetlen milyen emberek vannak.
Ez tuti mindenkinél kivágja itt a biztosítékot
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Dacia topic
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Wars Jedi: Survivor - Befutottak az első értékelések
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...