Hirdetés

Aktív témák

• azzio

aktív tag

azért császár elődöt ne keverjük már ide:)
    mert ő ugye (legalábbis ahogy én tudom) kokain hatása alatt állt, azt pedig ugye mi (mindkét tábor tagjai) nagyon nem szeretjük...

BEE:
    távol álljon tőlem bárkinek a lelkivilágába gázolni, ha megbántottalak, bocsánat, legközelebb meghívlak egy hideg sörre (a sör ellen nincs kifogásom, bár nem szeretem, de víz-alkohol arányánál fogva gyakorlatilag szerintem be se lehet tőle rúgni, úgy, ahogy bármely más szeszes italtól - na ezt csak megjegyeztem)
    és ahogy már annyiszor hangsúlyoztam ebben a témában, nekem nem a fűfogyasztás büntetése ellen van elsősorban kifogásom, hanem a használók megítélése ellen, és azellen hogy az ismeretlen dolgok automatikusan gyűlöletet váltanak ki egyes emberekből, meg rosszabb esetben csak reflexszerűen tiltakozik olyan dolgok ellen, ami másnak jó, vagy csak egyszerűen annyira birka, hogy azt üvölti, amit a tömeg...

beeboy:
    példának is rossz az, hogy esetleg nem büntetnék az alkoholos vezetést:) vezetni amúgy sem tud az ország 99%-a, hátmég ha valamilyen tudatmódosítót használ...

Aktív témák