- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
azért császár elődöt ne keverjük már ide

mert ő ugye (legalábbis ahogy én tudom) kokain hatása alatt állt, azt pedig ugye mi (mindkét tábor tagjai) nagyon nem szeretjük...
BEE:
távol álljon tőlem bárkinek a lelkivilágába gázolni, ha megbántottalak, bocsánat, legközelebb meghívlak egy hideg sörre (a sör ellen nincs kifogásom, bár nem szeretem, de víz-alkohol arányánál fogva gyakorlatilag szerintem be se lehet tőle rúgni, úgy, ahogy bármely más szeszes italtól - na ezt csak megjegyeztem)
és ahogy már annyiszor hangsúlyoztam ebben a témában, nekem nem a fűfogyasztás büntetése ellen van elsősorban kifogásom, hanem a használók megítélése ellen, és azellen hogy az ismeretlen dolgok automatikusan gyűlöletet váltanak ki egyes emberekből, meg rosszabb esetben csak reflexszerűen tiltakozik olyan dolgok ellen, ami másnak jó, vagy csak egyszerűen annyira birka, hogy azt üvölti, amit a tömeg...
beeboy:
példának is rossz az, hogy esetleg nem büntetnék az alkoholos vezetést
vezetni amúgy sem tud az ország 99%-a, hátmég ha valamilyen tudatmódosítót használ...
Aktív témák
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest