- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
bocsánat, megint egy válasz:
''Az utcán is szívhatják a füves cigijüket?''
Remélem nem. Bár én a legalizációért tüntetők oldalán álltam, azt én sem akar(hat)om, hogy teljesen szabadon lehessen fogyasztani. Emellett csak egy egyszerű érvem van (ez az érv megegyezik azzal, amiért szerint legalizálni kéne):
Ellenőrzött körülmények között, államilag felügyelve és irányítva, csak a kijelölt helyekre (caffé shop pl.) korlátozva lehetővé kellene tenni azon NAGYKORÚ (és ezt halál komolyan mondom, kedves fűszívó barátaim) személyek számára a kender fogyasztását, akinek ez örömet okoz (mint pl. nekem is). Sőt ugyanez a véleményem az alkoholról és a cigarettáról, ellenőrzött körülmények, állami monopólium, kijelölt hely (az utca nem az), vagy az ember saját lakása. Én is csak ritkán szívok utcán, akkor is este, és nem forgalmas helyen (ez több okból érthető) és gyerek előtt még viccből sem említem a füvet. Na asszem ennyi. Viszont most télleg tekerek egyet, egészségetekre
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs