- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
OFF
1, Mint már írtam, én figyelek, nem kell külön szólni érte.
2, Legfeljebb nem szólok. (Van ilyen is.)
3, Mivel láthatólag elolvastad csak nem értetted, megpróbálom egyszerűbben:
- A ''titkos'' szervezeteknek is van identitásuk, csak az a kívülállók számára nem mindig nyilvánvaló. Lásd még: Szabadkőműves páholyok. EZ az értelme a ''88'' névbekerülésének még akkor is, ha ezzel együttjár a -minimális- ''lebukásveszély''.
(Egyébként sem ettől ''bukik le'' egy ilyen szervezet, hanem a megnyilatkozásai, viselkedése által. Mondani mindent lehet, de a tetteinknek hosszú távon összhangban kell lenni a céljainkkal, különben elfele haladunk azoktól. Ez ilyen egyszerű.)
- A ''88'' önmagában nem jelent semmit, a szervezet viselkedésével egybevetve nyer értelmet. (Valamint személyi kötődések által.)
- Én nem feltételezek, én megfigyelek. (Egyébiránt meg utálom a számmisztikát, míg mások szeretik. És nem a ''88''-ból szűrtem le, hogy szélsőjobboldali csoportosulással van dolgom. Tudod, én olyan buta vagyok -meg mint mondtam már utálom a számmisztikát is- , hogy tegnap mondta egy bácsi a TV-ben, addig nem is érdekelt. Ja meg azóta se!)
ON
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- E-book olvasók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest