- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
először ki kell lőni mindkét kerekét, (a tárcsa közepére kell célozni, nem a gumira... ) de ehhez szabad célzásra lesz szükségünk, tehát nyomjuk meg a középső egérgombot. Ha mindkettőt kilőttük, Slink aztmondja, hogy ezzel már úgy se lehetne normálisan menni, szóval robbantsuk fel. Két-három lövés a motorba, és meg is vagyunk.
Egyébként ez segít: http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=967

RI/OS 5, nem működik a link gomb -
addikt
Nem csak a motornak a kocsinak is, de meg lehet szokni, de a legelején minden második kocsinak neki mentem

mod: Írtátok páran, hogy a vonatos küldetés volt nehéz.. na nekem meg az volt könnyű.. elővettem a garázsból a régi narancssárga gt-t (amit anno a körversenyen kaptam) és a vonat alig tudta tartani a lépést
[Szerkesztve] -
addikt
Beállok a sorba ha nem baj...
végigjátszottam 
-
addikt
Bishopot, hogy tudtátok megölni? Én már vagy 10x próbálkoztam de mindig kilőtt, mentem kocsival, motorral, gyalog.. de hiába
Egyébként ez az utolsó küldetés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végigjátszásból olvastam..

RI/OS 5, nem működik a link gomb