Hirdetés
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se áll szándékomban az összes szép sega dc játékot felsorolni egy a lényeg elég sok konzolt javítok a legtöbbjük ps2 sega dc nem igen van ez vagy azért van mert nagyon jól össze van rakva jó minőségű cuccokkal vagy vigyáznak rá az én saját dc-met tavaly adtam el 98 ban vettem és soha nem volt kibontva kb 150 játékkal ment el tehát én nem igazán kíméltem ,nagyon sok szép grafikai megoldást láttam rá pl sonic adventures csak tátottam a számat néhány pályánál mostanában az x360 okoz ilyet ps2 nél csak a god of warra emlékszem amin elámultam . Szép a tekken 5 de annyira nem fogott meg a mortal 6 is szép de az én világom a soul calibur .
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 3
- Premier előzetesen a Crimson Desert
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivaldi (böngésző)
- Starfield
- PlayStation 1 / 2
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest