Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se áll szándékomban az összes szép sega dc játékot felsorolni egy a lényeg elég sok konzolt javítok a legtöbbjük ps2 sega dc nem igen van ez vagy azért van mert nagyon jól össze van rakva jó minőségű cuccokkal vagy vigyáznak rá az én saját dc-met tavaly adtam el 98 ban vettem és soha nem volt kibontva kb 150 játékkal ment el tehát én nem igazán kíméltem ,nagyon sok szép grafikai megoldást láttam rá pl sonic adventures csak tátottam a számat néhány pályánál mostanában az x360 okoz ilyet ps2 nél csak a god of warra emlékszem amin elámultam . Szép a tekken 5 de annyira nem fogott meg a mortal 6 is szép de az én világom a soul calibur .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Xbox One S All Digital eladó!
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- WiFi hiba? Internet szakadozik? Hálózati IT segítség
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest