- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem se áll szándékomban az összes szép sega dc játékot felsorolni egy a lényeg elég sok konzolt javítok a legtöbbjük ps2 sega dc nem igen van ez vagy azért van mert nagyon jól össze van rakva jó minőségű cuccokkal vagy vigyáznak rá az én saját dc-met tavaly adtam el 98 ban vettem és soha nem volt kibontva kb 150 játékkal ment el tehát én nem igazán kíméltem ,nagyon sok szép grafikai megoldást láttam rá pl sonic adventures csak tátottam a számat néhány pályánál mostanában az x360 okoz ilyet ps2 nél csak a god of warra emlékszem amin elámultam . Szép a tekken 5 de annyira nem fogott meg a mortal 6 is szép de az én világom a soul calibur .
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs