- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
202
csendes tag
Miről beszélsz? Akkor szólj hozzá a dolgokhoz, ha tudod miről van szó. Itt már nem a pénzről volt szó. Lett volna szponzor, ha megfelelő a letöltési létszám. Ezt nem lehet megérteni? Az érdeklődés a dvd-k iránt nem érte el a minimumot. Pedig 6000 ember nem kevés, főleg ha mind dbz rajongónak mondja magát (myvip,iwiw).
Én kiálltam az igazatokért, persze nekem is érdekem volt. Nem tudjátok hány kiadónál küldtek el, hogy veszteséges lenne az egész. Végre találtam egyet, ahol persze ugyan ezt mondták, de adtak egy esélyt, hogy bizonyítsam be az ellenkezőjét. 140 emberért nem fognak kiadni 49db. dvd-sorozatot. Most már remélem érthető. Vannak nálunk sokkal okosabb emberek, akik egyből tudnak dönteni nyereséges lenne-e az üzlet, vagy sem.
-
Dumet
csendes tag
Hogy kinek érné meg? Mindenkinek megéri, aki szereti a DBZ-t. És azért éri meg, mert azok az emberek, akik fizettek, elmondhatják magukról, hogy mindent megtettek az ügy érdekében. Akik meg nem fizettek és ingyen jutnak hozzá, az ilyen emberek nem érdekelnek. Csinálják amit akarnak. De ha mindenki így gondolkodna, nem lenne semmi az egészből.
Ellenszolgáltatást vársz? Megkapod. Az az ellenszolgáltatás, hogy megszerezheted a DBZ-t magyarul! Ez az ellenszolgáltatás. Neked nem elég? Akkor ne fizess. -
202
csendes tag
Ez a messziről jött ember felmutatott valamit, amit még soha senki....
Akinek kell az eredeti lemez, meg fogja vásárolni ez egészet, díszdobozzal.
Többen lesznek akit csak letöltik, az ő dolguk.
Nem értelek többször írtam, hogy mit kapnap a segítőkész emberek.
Te valamit azért nem veszel meg, hogy nehogy már megérje az eladónak??? -
202
csendes tag
-
202
csendes tag
Nagyon rosszul tudod. Egy időben betiltotta az ORTT ez így igaz, de esti vagy hajnali időpontokban vetíthető a sorozat, a megfelelő karikával ellátva.
Ha így gondolod, hogy csaló vagyok, legyen ahogy akarod. Én hozzájárulok hogy töröljék a topic-ot.
Még valamit utoljára. Sok helyen olvastam, ha igazi Fan lennék, feltölteném ingyen az egészet, és minden rajongó hálás és büszke lenne rám. Nos ez engem nem érdekel. A elismerést vigye el, aki akarja a rajongók körében, pl. Szmoryboy. Engem az érdekel, hogy magamra legyek büszke, és ha egyszer lesznek gyerekeim, fel tudjam mutatni azt az 5évre szóló papírt, ami nekem a legfontosabb. -
Dumet
csendes tag
De nem érted, hogy a jogdíj kifizetésével ki lehetne adni hivatalosan a DVD-ket?
Az ORTT pedig NEM TILTOTTA BE! Csak azt a határozatot adták ki, hogy csakis éjfél után lehet adni. DE LEHET ADNI! Az RTL azért nem adta, mert nem lett volna neki nyereséges éjfél után adni, meg nem akart több zűrt, meg pert mert ez a per is sok pénzébe került. -
zsiga667
addikt
Ha visszaolvasol, volt róla többször is szó hogy hivatalos kiadás készül, a jogtulajdonos engedélyével. Ezek után miért is kéne feltételeznie bárkinek hogy warezről van szó, pláne ha még fizetni is kell érte? A mi szemszögünkből ez pontosan ugyanolyan mintha mondjuk az iTunes zeneboltból töltenénk le filmeket vagy sorozatrészeket.
-
zsiga667
addikt
-
zsiga667
addikt
Igen, olvastam, már akkor is hülyeség volt és még most is az.
Teljesen mindegy hogy fizetsz-e érte vagy nem, letöltőként védve vagy. A feltöltés meg a feltöltő problémája, ha arra kerül a sor majd ő bizonyítja hogy kapott engedélyt a jogtulajdonostól a terjesztésre, de ez a letöltőket semmilyen formában nem érinti.Egyébként meg Prof01 jól mondja, ha bajod van írj a Modkeresőbe, de ne ide offolj.
-
Winner_hun
félisten
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
Itt filmről (videó anyagról) van szó, melynek letöltése legális. A szoftverek más kategróiába tartoznak, amit beírtál példát annak a filmhez semmi köze.
it.news
a forrás
az előzőekhez tartozó tv műsorVagy nagyon félreértelek és elbeszélünk egymás mellett
-
Winner_hun
félisten
Ebbe még semmi warez nincs. A letöltés meg pláne nem illegális.
Amúgy meg szerintem tök mindegy, hogy ki mit ír, 202 nem az 1-2 buzdító feltöltési javaslatra fogja feltölteni, HA fel fogja tölteni bárhova is. Addig meg mindenki azt ír, amit akar, illegális az nincs benne, ergo warez sincs. -
202
csendes tag
Igazad van, felesleges vitatkozni.
"a véleményem az, hogy ott a te elképzelésed sem mutat jól igazán, a 720ps HD tartalmakkal már egész jó, tényleg nem zavaró a pixelesedés."
A dvd-k minőségéről csak annyit, hogy jobb mint az eredeti toei-s. Ha, nem hiszed készítettem neked egy HD felbontású videót (1920x1152). Sajnos, nem nagyon értek a x264-es tömörítéshez, úgyhogy ha gondolod tömörítsd le 720p-re.
DBZ.OPENING.HDTV.1152i.ts =>[link]
-
202
csendes tag
Talán ha ismernéd más ország dbz dvd-it nem írnál hülyeséget. Adok egy tanácsot, először nézz utána a dolgoknak, utána okoskodj. Egyik kiadónak sem volt gondja a minőséggel, sőt ellenkezőleg. És ha tudni akarod, ezek a dvd-k úgy készültek, hogy minden követelménynek megfeleljen. Azt mondod 10 rész... Az rtl 9 résszel próbálkozott, egy 192-es hanggal, meg is lett az eredménye. Ha pixeleket akarsz látni, akkor vedd meg vagy kölcsönözd ki, mert úgy sem hiszel nekem. Az eredeti lemezeken 6 rész volt 1 audio-val (dvd9). A Funis lemezeken 6 rész van (dvd9). Az (összes) francián is 6 (dvd9). Spanyol 4 (dvd9), stb...
-
202
csendes tag
6 rész van a dvd-ken, ami 138 percet jelent extrák nélkül. Láttál már olyan, menüvel, extrával ellátott dvd5-t ami 2 óránál több és minimum 2 hangsávos?
Számoljunk egy kicsit:
138perc dvd5-ön 2db 192 audio: 4048kbps (menü és extrák nélkül)
138perc dvd5-ön 2db 448 audio: 3536kbps (menü és extrák nélkül)
Ne haragudj, de ezek az adatok nem felelnek meg dvd-nek.
Hogy miért kell a 448-as hang?
-Mert az eredeti Toei-s lemezeken is az volt, és ha lecsökkentem, akkor nem felel meg a követelményeknek. Más az előírás, ha dvd-t használsz fel, vagy ha vhs-t.A többi dolgot jól látod. A jogdíjak annyira magasak, hogy félnek, nem érné meg forgalmazni.
-
Prof01
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűnyíró topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest