- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Kobe
veterán
-
202
csendes tag
válasz
TamasGSi16V #140 üzenetére
Szia !
A jogdíjról nem beszéltünk . A sorozat vetítéséért 5000 USD-t kértek a franciák anno . Azért is nem írtam többet , mert nem lehet megvásárolni a szinkronokat . Az arhívumot azért tartják fent , ha esetleg valamelyik tv-társaság leadná újból a sorozatot , és újra szeretnék szinkronizálni . De ez is lehetetlen mert úgytudom a kazetták eltüntek . Tehát csak szinkron van .
Nem tudom , hogy gondoltad ezt a csekély összeget begyűjteni. Szerinted lenne valaki , aki 12000 ft-ot kiadna bizonytalanul ? És ki válalná a felelőséget ?
Mert én nem az biztos . Én fősulira járok és dolgozom mellette . Csak hétvégeken tudok dolgozni a részeken . Kb 8 hónap alatt jutottam el az 1. résztől a 137.-ig . Persze nem minden hétvégén dolgoztam . És azóta jobb programot használok . Egy hétvégén kb 10-15 részt tudok megcsinálni , ha nyugodt vagyok és nem zavar semmi és senki . De viszont ha ezek a szinkronok még nem estek át a cenzúrán( véres jelenetek vágása ) , akkor tök egyszerű az egész .
-
_Volkovy_
nagyúr
túl egyszerű lenne,ha valahova felpakolnák mind a 3*300 részt,és onnan lehetne húzni..
minimum angol felirattal.. -
TamasGSi16V
csendes tag
Sziasztok!
Nos, tényleg jó lenne intézkedni valamit. Mondjuk ha vagyunk 1000-en rajongók, akkor mindenkinek 12 ezer forintjába kerülne a hátralévő 154 rész, és az már elfogadhatóbb mint a közel 12 millió.Úgyis itt a húsvét,tessék locsolkodni!
202: amúgy képpel együtt adják a szinkront, vagy csak a hangot adják? Mennyi a részek jogdíja? Erről mondj már még valamit légy szíves!
Üdv, Lengyel Tamás -
_Volkovy_
nagyúr
Ezen az oldalon,amit belinkelt a kolléga,lehet CD-t is rendelni..Nem dobjuk össze?
-
202
csendes tag
Sziasztok !
Megkerestem a szinkronstúdiót , ahol a DBZ-t csinálták . Egy nagyon kedves úrral beszéltem . Még az irodájába is beengedett . Kb fél órát beszélgettünk . És persze megmutatta a DBZ részek szinkronjait is , amit cd-re arhíváltak . De sajnos elérhetetlen . 1 perc szinkron 3800 ft + a jogdíj .
Ennyire jutottam . -
Zedowits
újonc
Nekem az lenne a kérdésem hogy miért rövidebb az angol DBZ mint a japán (vagy a francia)? ájmín az eredeti DBZ 291 részes az angol szinkronos meg csak 276 (azaz 277 mert van egy rész pl 165a és 165b)Valaki tudja hogy melyik részek lettek kivéve (epizódszámmal) és esetleg hogy miért?
-
VargaI
senior tag
másoknak is van accountja, mert egy csomó minden van a szerveremen, és pl ma letöltöttek egy filmet, de a kimenőforgalmam összesen lehet 1 GB, egy tipp éjfél után töltsél ha még fennt vagy akkor, elég sokszor megy akkor a szerverem,de amúgy nem sűrűn fordult elő mostanában, hogy meg volt az 1 GB, szóval most peched volt
-
Tombi
őstag
-
VargaI
senior tag
innen letölthető a gt egypár része:
Bővebben: link
itt meg egy csomó link:
[Szerkesztve] -
VargaI
senior tag
mail ment, kész az acc, általában este megy a gépem éjfélig, egyig
ha bejelentkeztél írd be a requestbe, hogy ki vagy mert az adsl-es címek mindig változnak,aki nem teszi meg, azt legalább 30percre kitiltom, visszaesés esetén meg véglegesen, lesz egy fájl amibe beleírom az aktuális telöltést, naponta, azt is nézzétek majd
max 1 user összesen!!!!!
[Szerkesztve] -
pumpedli
csendes tag
itt van 2féle felirat is a GThez. -
LOTR
addikt
igen csinálsz accot
és csak nekem adod meg a címed
igazából én összeválogatom, hogy nekem melyik részek kellenek, és majd azok lesznek kiírva, de ha Te kiírod, és kölcsönadod, akkor az nekem nagyon megfelelne
de ha neked az jobb lenne, akkor én is csinálok accot és Te is tölthetsz rólam -
VargaI
senior tag
-
LOTR
addikt
ha vkinek van Dragon Ball GT felirata, akkor az legyen olyan kedves és ossza meg velem, mert nekem csak olyan van amiből hiányzik a főcím
köszi -
almi
senior tag
Örömmel látom hogy alakulnak a dolgok!
202 : Ez hány DVD-re fog rámenni kb. ha kész lesz?És ez csak a Z? -
Innen már leszedted az összeset? Bővebben: link
-
VargaI
senior tag
HI
dragonball 1-8,11,13,19 kivételével 153-ig mind(ha nincs több) meg van szinkronosan 30 MB/db
dragonball Z 138-291 japán+magyar felirat 70 MB/db, 1-137, 243-247,263-267,278-282 ig szinkronos
dragonball GT 1-64 japán+magyar felirat 50 MB/db
nekem kellen a hiányzó magyar rész(szinkronhang), amúgy havernak megvan az egész Z angol DVDripben 220 MB/db
javarészt a dbzgt.hu-ról töltöttem le -
NakiCoTony
csendes tag
Hallee all!
Lenne egy erdekes kerdesem... most, hogy mar uj rendeletet hoztak a Tv csatornakn leadhato filmek minoseget, es leadasanak idopontjat illetoen, az RTL klubb nem kezdhetne e leadni ismet a reszeket, csak mittom en este mint pl a South Parkot??
Es kint lenne a korhataros jelzoje is...es mivel mindenki aki nagy rajongoja volt mara mar siman uti a 18 at
igy a nezetseg is csak none -
202
csendes tag
Hali !
Csináltam egy infó file-t a DVD-khez :Bővebben: link
A rar-t át kell nevezni nfo-ra és F3 Nézőke ...
Remélem ez is tetszeni fog mindenkinek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Balleva
tag
Sziasztok!
''sima'' dragonball részek kinek a birtokában vannak? Mert az én gyűjteményem elég hiányos, a DBZ-ből is hiányoznak még a 25, 163, 173 és a 204es részek.
Én inkább az eredeti nyelvet preferálom, de a magyar szinkronos is jó.
Köszi
Ja és ha kell vkinek pár rész, megbeszélhetjük. -
whitenoise
csendes tag
Dragonball! Kúl! És a Sueisha Publishing Inc., mint jogtulajdonos mit szólt a projektedhez?
-
202
csendes tag
Szia !
Igen , úgy van ahogy mondod . Ebay-en vásároltam . Csak 1 gond van , ha mégis hozzájutnék a szinkronokhoz , lehet , hogy újrakezdeném az egészet .
Én az Rm videókból választottem le a hangsávot , ez mono hang volt . Kicsit tisztogattam és stereo hangot csiáltam . Ez persze nem stereo csak áll stereo . Most nem akarom fikázni a saját munkámat , így is nagyon jó , de még van egy kis szépséghiba . Akik anno felvették a részeket videóra vagy tv-tunerrel gépre , nem vették fel teljesen a részeket végig . Úgyértem , hogy a végéből hiányzik kb 10 másodperc . Persze ez nem mindegyik részre vonatkozik . Így sajnos nekem is meg kellet vágni ugyanott . Tehát ha mégis hozzájutnék a szinkronokhoz , szeretném megcsinálni tökéletesre . -
Tombi
őstag
160. részeknél van pár szinkronosom pontosam nem tudom melyik akit érdekel keressen meg
-
pumpedli
csendes tag
Ha sikerülne megszerezni a sima Dargonball első 12 részének szinkronját is, az 1szerűen k*rvajó lenne.... (bár ha már a Znek meglesz már az 1 csoda lesz) (de most már legalább tudjuk honnan lehet biztosan legális/illegális úton beszerzni a szinkronokat
)
-
202
csendes tag
válasz
pumpedli #101 üzenetére
Szia !
Nagyon boldog vagyok , hát lehet , hogy még van remény. Megkaptam az email-t . Leírta hogy , hol keressem a szinkronokat . És sok sikert kívánt . Ahogy én is elképzeltem , van másolat a hanganyagról cd-n . És nagyon remélem , hogy én is kapok egy példányt
.
Nagyon köszönön a segítségedet. És persze mindazoknak akik bíznak bennem , és bíztatnak engem
.
-
pumpedli
csendes tag
azt elfelejtettem hozzátenni hogy ő már nem ott dolgozik.....
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest