Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

válasz bigadam94 #60 üzenetére

Sten-től nem sok mindent lehetett megtudni a földjükről. A qunárikról szóló feljegyzések is akkor születtek, mikor egy megegyezés alkalmával pár Thedas-i vezetőt átengedtek tárgyalni. Miután addig nem hitték el, hogy a fajnak vannak nőnemű tagjai, vagy ha vannak meglehet őket különböztetni a hímneműektől, szerintem egyáltalán nem meglepő és egyáltalán nem megalapozatlan, hogy van szarvuk. Ha többnyire emberfélék lennének, akkor nem gondolták volna, hogy a nők ugyanúgy néznek ki, mint a férfiak, azt meg főleg nem gondolták volna, hogy egyáltalán nincsenek is.

Ettől függetlenül én kicsit sajnálom, hogy a Sten-el felvezetett "Par Vollen felderítőket küldött Thedas-ba, mert el akarják foglalni" szálon viszik tovább a történetet. A Tevinter Imperium feltámadása sokkal érdekesebb szál lett volna, bár talán így még minőségibben tudják majd felvezetni, ha egy darabig csak hallunk a mágusok és a káptalan közt növekvő feszültségről. Csak így már végképp nem értem, hogy mire volt jó az Awakening. Ha a levezető szövegeket máshogy írták volna meg, akkor az Origins és a második rész között nem tátongott volna nagyobb rés történetileg, mint az Awaking után. Szóval nem értem. :F

Új hozzászólás Aktív témák