- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Normális volt a Hölgy, visszaírt, hogy rendben vagyunk, a férje megnézte.
Alakulhatott volna ez rosszabbul is, azért a Lidli elmehetne a tarka faszba, hogy nem takarítják a tükörjeget...
Ez van, mama tegnap elment vásárolgatni, én butus meg odaadtam neki a kártyám. -40ezer, lett szép táskácskája, hozzá illő pénztárcával. Persze úgy engedtem el, hogy max. 30 a limit, többet ne költsön.
Még jó, hogy életem értelme figyel rám...
Cuki volt, vett nekem zoknikat, vagy 10 párat, jót akart. Persze sikerült kevert zoknit venni, ami nem 100% pamut, így kb. egy forintot nem ér, de olyan lelkesen hozta, hogy elhordom. Majd maximum nyárra kikukázom, mert belerohadna a lábam. Hanna már javul, de mint tudjuk, ez bármikor változhat. Az hogy eleven, nem kifejezés, inkább galád a jó szó. Iszonyatosan koptatja az idegeink, már a Mama is kezd vele türelmetlen lenni, eddig ő jobban bírta.
Folyamatosan teszteli a határokat. Anyámékkal tegnap beszéltem, jobban van a Muter, sokkal jobb a kedve, aminek őszintén örülök.
Holnap megyünk hozzájuk, egymásnak nem ajándékozunk, csak a gyerek kap ajándékot. Reméljük nem felejtették el, ezt a megállapodást.Reggeli KV, avagy melange.:
Aktív témák
Hirdetés
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged