- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
trin8122 #168 üzenetére
Régebben én is használtam a Lucky Patcher-t. Ez gyakorlatilag egy univerzális crack-elő progi. Ha tudja a Link2SD-t, akkor így is lehet teljes verziót csinálni. Csak arra kell vigyázni, hogy ha frissítés érkezik, meg kell várni, míg a Lucky Patcher az újabb verziót is tudja. Én emiatt állandóan szívtam, és inkább megvettem az appokat. Egyébként is több Androidos kütyüt is használok, és ugyebár, amit megveszek, azt mindegyiken futtathatom. Tulajdonképpen eloszlik a költség. Egy gyengébb érv a vásárlás mellett, hogy abban bízom, ha megveszem, és még sokan mások is megveszik, akkor a fejlesztő motiválva érzi magát, és nem áll le a projekttel. Mellesleg az a párszáz Ft összehasonlíthatatlanul kevesebb pl. a Windows-os szoftverek árainál, és komoly meló van abban, amit jelenleg a Link2SD tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged