- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
trin8122
üzenetére
Régebben én is használtam a Lucky Patcher-t. Ez gyakorlatilag egy univerzális crack-elő progi. Ha tudja a Link2SD-t, akkor így is lehet teljes verziót csinálni. Csak arra kell vigyázni, hogy ha frissítés érkezik, meg kell várni, míg a Lucky Patcher az újabb verziót is tudja. Én emiatt állandóan szívtam, és inkább megvettem az appokat. Egyébként is több Androidos kütyüt is használok, és ugyebár, amit megveszek, azt mindegyiken futtathatom. Tulajdonképpen eloszlik a költség. Egy gyengébb érv a vásárlás mellett, hogy abban bízom, ha megveszem, és még sokan mások is megveszik, akkor a fejlesztő motiválva érzi magát, és nem áll le a projekttel. Mellesleg az a párszáz Ft összehasonlíthatatlanul kevesebb pl. a Windows-os szoftverek árainál, és komoly meló van abban, amit jelenleg a Link2SD tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Linux kezdőknek
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- VR topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Garanciás Zalman házak!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest