- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szajmon
csendes tag
válasz
trin8122
üzenetére
Régebben én is használtam a Lucky Patcher-t. Ez gyakorlatilag egy univerzális crack-elő progi. Ha tudja a Link2SD-t, akkor így is lehet teljes verziót csinálni. Csak arra kell vigyázni, hogy ha frissítés érkezik, meg kell várni, míg a Lucky Patcher az újabb verziót is tudja. Én emiatt állandóan szívtam, és inkább megvettem az appokat. Egyébként is több Androidos kütyüt is használok, és ugyebár, amit megveszek, azt mindegyiken futtathatom. Tulajdonképpen eloszlik a költség. Egy gyengébb érv a vásárlás mellett, hogy abban bízom, ha megveszem, és még sokan mások is megveszik, akkor a fejlesztő motiválva érzi magát, és nem áll le a projekttel. Mellesleg az a párszáz Ft összehasonlíthatatlanul kevesebb pl. a Windows-os szoftverek árainál, és komoly meló van abban, amit jelenleg a Link2SD tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest