Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BedHead
csendes tag
Sziasztok!
A tabletemre kéretlenül telepednek alkalmazások pl Safety, Baidu Browser, DU Battery stb úgy , hogy én arra se engedélyt se semmit nem adtam. Törlés után 1-2 napon belül újra feltelepednek maguktól. Az ismeretlen vagy külső forrásból telepítés , auto frissítés le van tiltva, vírusírtó van a készüléken ami biztonságosnak ítéli ezeket az automatikusan telepedő appokat.. Több vírusírtót is kipróbáltam de, egyik se talál kártevőt. 3x visszaállítottam már alapheyzetbe, de a probláma nem szűnt meg. A tablet tipusa DPS IQ7 Android 4.4.2
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet ez és mit kéne vele csinálnom? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Temu
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest