Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BedHead
csendes tag
Sziasztok!
A tabletemre kéretlenül telepednek alkalmazások pl Safety, Baidu Browser, DU Battery stb úgy , hogy én arra se engedélyt se semmit nem adtam. Törlés után 1-2 napon belül újra feltelepednek maguktól. Az ismeretlen vagy külső forrásból telepítés , auto frissítés le van tiltva, vírusírtó van a készüléken ami biztonságosnak ítéli ezeket az automatikusan telepedő appokat.. Több vírusírtót is kipróbáltam de, egyik se talál kártevőt. 3x visszaállítottam már alapheyzetbe, de a probláma nem szűnt meg. A tablet tipusa DPS IQ7 Android 4.4.2
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet ez és mit kéne vele csinálnom? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs