Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco
üzenetére
Ez így van, és amiről nem tud az nincs is - megtisztelő, elég sok ismeret, de erről sem tudhat 1 ember mindent.
Inkább a DOS/Win98 esetén szoktam flexelni, anno ezt gyakoroltam, aztán az utóbbi években kidolgoztam Zenre. Intel oldalon felpakolták már Alder/Raptorra is, de Zenre csak nekem sikerült.
P4- re is elég jól sikerült finomítani, átvettem a világ-első helyet HWBot- on V2SLi- vel, 3DM99/2000- ben
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg esetleg a modernizált XP- t vezettem be full eszközkezelővel, amit idővel átvett a nyugat is. Lepusztultan, csak 3DM01 benchre előtte is használták, de teljes funkcionalitásra nálam volt először, pld a system session is teljes :

Az other devices a GTX1650, ahhoz persze nincs XP driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...ha véletlenül valaki lenyomná, van már tartalékba magasabb eredmény is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)