Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Tudnátok-e ebben segíteni? Telepítettem pendrivera egy FreeDOS rendszert egy olyan lemezképből, ami előretelepítve tartalmazza az SBEMU-t és más fontos drivereket. Egyetlen bajom van vele, hogy mind a Rufus, mind a Balena Etcher valamiért így telepíti, hogy az egész 32 gigás pendriveról lecsíp 34 megát a rendszernek, a többit meg úgy hagyja.
Ezzel annyi a bajom, hogy van ott egy valag hely még, amit nem tudom, hogy hogyan tudnék használhatóvá tenni, hogy a friss Linux rendszerem és a FreeDOS között adatot tudjak mozgatni. Készítsek egy új FAT32 partíciót és valahogy próbáljam FreeDOS alatt felcsatolni? Vagy ez hogyan működik?
-
Köszi mindkettőtöknek!
-
-
válasz
benedekco
üzenetére
Nekem (sajnos) teljesen kiesett szakmai oldalról az LGA775 előtti időszak. Volt akkor is számítógép a családban, de csak használtam, semmit nem tudtam a működéséről.
Szerintem hirtelen nem tudnék összerakni egy Windows 98 korabeli gépet, mert sok ismeretlen dolog van, még a PATA háttértáraknál a master/slave dolgot sem értem teljesen, hogy hová és miért kell rakni a jumpert. A SATA megjelenése szerintem már egy nagy dolog volt és a Windows XP is korszakalkotó rendszer lett.
-
Közben megosztom ezt a hírt:
Ingyenes lett a WordStar 7, a DOS legnépszerűbb szövegszerkesztője
Hátha valaki még használja a mai napig.
-
Egy kérdés. DOS alá két verziót is látok NDN-ből.
NDN: DOS/DPMI64 (D64) és NDN: DOS/DPMI32 (D32)
Gondolom a processzor architektúrájának megfelelőt töltsem le? -
DOS Navigatort használtatok már? Kezdenek visszajönni a 25-30 évvel ezelőtti emlékek, hogy anno Norton Commandert használtunk bármilyen navigálásra DOS rendszeren. Most a DOS-os parancsokkal lépegettem a könyvtárstruktúrában, de egy ilyen dupla ablakos navigátorral könnyebb lenne az életem.
FreeDOS-ra szerintem nem elérhető sem a Norton, sem a Linuxon használt Midnight Commander, szóval valami hasonlót keresnék.
Szerk.: közben megtaláltam. Valószínűleg ez a hivatalos oldala a szoftvernek, mert a DOS Navigator Wikipédia oldala is erre a linkre mutat: [link]
Ezt kell letölteni: Dos Navigator 1.51 binaries (786K)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Óra topik
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kedvenc zeném a játékból: