Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
(Most nem akarok hülyeséget írni, de minimum ahhoz 8, de inkább 11 GB kell?)
Full hd, ultra nightmare beállítás 6,8 GB ot eszik, fentebb (Qhd,4k) több memória kell.
Egyébként tényleg lehengerlő ahogy optimalizálva van a játék. Na meg ahogy skálázódik sok magos procin, szinte eggyenlően (pár %-os eltéréssel)használja ki az összes magot....pazar. Így kéne mindenkinek csinálni.
Kb. két és fél óra játék után átlagos proci kihasználtság mag/szál 20-25% -
Segal
veterán
-
Segal
veterán
válasz
Scarabeus
üzenetére
Én virágboltiban már majdnem végigtoltam, de ott valamiért mocsok nehéz volt az angyal boss-hoz húznom magam a shotival.
Azóta a sale alatt megvettem eredetibe. Itt most lényegesen könnyebb volt. Épp az Icon of skin elleni kőzdelemre készülök, de tegnap késő este jutottam el odáig és mivel most 2 nap meló van így szombatra lett halasztva a megmérkőzés. Utána persze megyek majd gyűjtögetni a secreteket meg hátravannak a slayer gate-ek is szóval lesz még mit csinálni.
Meg persze párszor újrajátszani, esetleg belenézni a multiba, bár az nem nagyon vonz
-
heavygrip
senior tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Én olyat csináltam, hogy nem fejlesztettem ki a másodlagos tüzelést eggyik fegyverhez sem (kivétel a dupla shoti). így elég izgi,vagy pl ne fejleszd a karit, még azért jutalom is jár
Az invasion mód majd az első DLC vel jön, most nemrég került bele az Empowered démon. Az update2 vel még több van egy pályán. Persze emeli a kihívást,de engem még eddig egy sem tudott szét zúzni
Mert az tud még dobni a rajta újrajátszás esetén.
Kinek hogy. Én Ultra violencén tolom,de van bőven benne kihívás,illetve újra játszhatóság. Most nem rég kezdtem el 16. alkalommal
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , midnight blue
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi