Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
divot
veterán
-
Wolverine
félisten
Tényleg, lehet már tudni, miért van ennyi gond a hangeffektekkel?
-
Drizzt
nagyúr
Közben néztem első pálya fraps: min:1 max: 62, avg: 50.
-
Zorel
senior tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az aláirásomban szereplő gépen, hogy futna szerintetek a Doom3? kb fps? milyen felbontás? köszike! -
-
tiv83us
veterán
Probald ki, hogy mit mer a FRAPS. Ahogy Neked jatszhato. Egyebkent egy par oldallal ezelott I_Am leirta hogy kell benchmarkolni a FRAPS-al, de hogy ne kelljen keresgelned, becopyzom /remelem nem sertek szerzoi jogokat :D/
''Felteszed a fraps-ot, beállítod egy bill-re a benchmarkot a frapsban és játék közben megnyomod azután pár perc múlva ujra, akkor megáll a fraps benc. Kijössz és lesz egy log file amiben ott lesz az eredmény.''
Voi'la! :D
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Nem tudom mit van úgy oda mindenki a zene miatt :F A hangeffektet így tökéletesek, ahogy vannak, mi a bánatnak kellene végigcincognia valami jó kis mid fájlnak?
-
F-ECT$
titán
Emberek! Zenét hallottam! Alfa labor - Sector 3
[Szerkesztve] -
tomika
aktív tag
Hihetelen ez a játék! Csak 23 fps-t tud összehozni a gépem a timedemoban 640x480 low-ban. ECS K7S5A, 1.8-as Duron, 512 DDR, ti4200. Ha 800x600 mediumon, ha 640x480 mediumon van akkor 22,7-et! :F Nem értem!
-
Neylon
tag
Sziasztok! Megosztanám veletek az első tapasztalataimat 5óra game után.
Lenyügöző és egyben horrorisztikus. Még jó hogy akkor játszottam vele amikor nem volt otthon senki. Néhol a gameban megállt bennem az ütő.
Én simán elalszok bármilyen horrorfilmen, DE EZEN!!!! Majd besz@rt@m!
1024x768 és medium-on játszok megvan a stabil 45 fps-em. Ja még vmi: nincs időm végigolvasgatni cirka 2600 hozzászólást, de hallotam vmi trükkről amitől gyorsabb lesz a game. asszem vmit át kell irni. nem tudjátok mi ez?
és az ati.com-on hol lehet letölteni a 4.9betat? mert a drivereknél csak a 4.7-et lehet.
Magamban felállítottam egy listát amire azok a gamek kerülnek amik sztem a legjobbak: <és az én kedvenceim>
UT 2004
Far Cry
Battlefield Vietnam
CS 1.5; 1.6
Quake III Arena
DOOM 3
NFS: U
:DDD -
Drizzt
nagyúr
Még 1: a Doom III-as Gamestar miért nem kapható még Nyíregyházán? BP.-n már kapható? Nem látta valaki?
-
Drizzt
nagyúr
Háhó!!!
Na, a lényeg, amit kérdeni akarok: az ultra extreme quality mod hogyan használható? Csak simán azt kell tenni, hogy berakom a baseq3 könyvtárba? Mert a mods menüpont alatt csak a doom3 meg a nitro van... -
cyberbob1
csendes tag
9200 SE-n se nagyon nézzétek...
Más...
Hogyan tudnék a neten játszani a ''hivatalosan megvásárolt'' játékommal...?
Mert így nem enged...értelemszerűen...
Valami patch? -
@rglaaf
veterán
DOOM3=FÉLELEM.COM!!!!!????
4 -
Wolverine
félisten
Ahogy már többen is írták, a Gef4-ek esetében nem jó a 61.77-es driver! Nekem az 56.72-vel elért 27,9 fps-t a timedemoban a 61.77 17,9-re rontotta... Holnap vagy holnapután még tesztelek egy sort 45.23-mal és 53.04-gyel is, aztán összegzem tapasztalataimat, de nem várok köztük nagy különbséget...
Valami azt súgja, a régi kártyák teljesítménye azért esik ilyen drasztikusan az új meghajtóval, mert ez driverbe épített lassulás :Y A jelszó: vegyél új kártyát, mit akarsz ezzel az öreggel már? Bár ne lenne igazam... -
-
tiv83us
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Azt kell mondjam meg ''olyanabb'' ;]
Szerintem az ilyen skacoknak, akik lefordulnak a szekrol meg elajulnak, meg injekciokra kell jarkalniuk ilyen paras jatekok utan, lehet telleg simsezni kene.
Nem aztmondom, mert en is parazok, sot ebbe a jatekban az a lenyeg, de azert en nem orulnek neki ha lefordulgatnek a szekrol, meg kapnam a seggembe a B vitamint hetekig. Ennyit lehet nem erne meg :D
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Kellene 6800/6800gt/6800u (cpu tuning lehet, de gfx pliz ne) timedemo eredmény, ha lehet az új driverekkel:
1024x768, 1280x1024
High (8xAF)
0xAA, 4xAA
Ha jól számolom ez 4 db. Avg és min érdekelne. Kösz! -
@rglaaf
veterán
Szal nemtudom ki hogy van evvel a játkékba para üggyel de nekem volt/van egy haverom akit a resident 3 ablakon beugró nyalókája úgy megijesztett hogy lefordult a szekről és elájut,kérdeztem utána hogy mi volt aszogya elzsibbat a nyelve fémes iz a szájba azóta csak sims-el játszik.Naszóval ha a doom3 is ilyen akkor lemegyek a patikába egy szatyor nyugtatóé Én nem akarok sims gamer lenni
-
tiv83us
veterán
Egy jonehany hozzaszolassal azt beszeltuk, hogy a timedemot lefutatthatod 3x is is es valszeg 3.-ra lesz a legjobb az eredmeny,mivel beswappeli a texturakat es utana sem a vga sem a cpu nem dolgozik annyit. De jatek kozben egy szobaba nem mesz be, jarod korul, kimesz majd vissza rohansz /mikozben nehany demon vadaszik rad.../.
Ezt a timedemot ezert is tartom hulyesegnek.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Még egy dolog:
Ilyen up-speedelő dolgokat valaki please linkeljen már be... -
Drizzt
nagyúr
B+, a timedemo qrvára megbízható, csak azt kéne észrevennetek végre, hogy legalább kétszer kell lefuttatni egymás után azonnal, mert elsőre swappel, legyen akármennyi ramod is...
-
tiv83us
veterán
Na ez engem is erdekelne. Nekem eddig az FPS kijelzes az legtobb ameddig eljutottam. Bar kb 1 hete toltottem le eloszor a progit...
-
@rglaaf
veterán
Hali.Vissza olvastam egy csomó hsz-t de ne találtam semmit arra vonatkozólag hogyan kéne FRAPS-al sebességet mérni a DOOM 3-ban ha valaki tud segiteni megköszönném.
-
tiv83us
veterán
Most elkepzeltem magam elott egy kepet, amint 15-35 ev kozotti emberek ulnek egy varoteremben es mindenki csak nez maga elo remego kezekkel...
-Doom3?
-Jah...
-Te is...?
-En is...
Viccet felreteve, ez a fegyverutantolteses dolog ez nalam is igyvan, foleg akkor a para, mikor nincs mit betolteni a fegyverbe es egy szal nyamvadt pisztollyal allsz a sotetben es varod mi tortenik... :Y -
lavina
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
a félóra az nálam úgy jött ki, hogy kb ennyi időközönként tud ''meglepni'' valami mondjuk hátulról, vagy megkarmol egy démon. Iyen esetekben ALT+F4 és pihi, mintha meg sem történt volna.... ez segít. Vagy marad a 3 üveg sör/óra. :D
Amúgy már viszonlag hamar rájöttem egy elég jó túlélési technikára. Ha bármi gyanús vagy fenyegető neszt hallok, elkezdek rohanni mint őrült visszafelé, és általában ilyenkor fel vagyok készülve rá, hogy onnan is támad valami. Így nem annyira sokkol a dolog, és ha legyűrtem, elbújok, minden fegyvert ellenőrzök, hogy újra vannak-e töltve, és megyek legyűrni az előre felé található ''akadályt'' :D
Amúgy ez a töltés dolog a másik nagy para. Szerintem ez meg szenvedélybetegséghez vezethet. Ha van fél perc nyugi, azt azzal töltöm, hogy végig cycle-ozom az ÖSSZES fegyvert, nehogy akár egy töltény is hiányozzon a tárból.... :Y :Y :Y
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Hat ilyenrol meg nem hallottam hogy valakinek orvoshoz kellett fordulnia egy jatek miatt, mert odab@szott az idegrendszerenek...
Lesznek meg itt dolgok, mert ha vannak ilyen emberek akikbol ilyen hatast valt ki, akkor nem a haverod volt az elso es utolso...
Azert remelem mar jobban van :)
Hiaba szugerold magad sz'tem, mert ha folyamatosan nyomja a fulhallgato a fejedbe a satani mormolasokat, meg rohogeseket akkor elobb-utobb besokkal a burad /en is igy nyomom btw :D/ foleg meg jonnek hozza a vizualis ''elmenyek'' vagy ha egy zombi meglep hatulrol. Ez a feloras ''felallok-tvzek'' dolog nem hulyseg, csak az a gond, hogyha en egyszer elkezdem...tod hogy van ez :D
Hat igen, nemhiaba 17+ ez a jatek... -
B.Kox
tag
Nah végre DAP -al sikerült lerántani.:C
-
lavina
tag
válasz
tiv83us
üzenetére
halál komoly. Óvakodjatok a huzamosabb játéktól, ezért írtam le. Nagyon meglepődtem, mert felnőtt emberről van szó (legalábbis kor szerint azok vagyunk. gg) . De én is észrevettem magamon, hogy bármennyire szugerálom magam játék közben, hogy ''ez nem a valóság'' (gg) mégis illik felállni félóránként és esetleg sétálni egyet, vagy TV-zni.... :D
-
B.Kox
tag
Szal erről a patch -röl lenne szó:
[L]http://www.hcgamer.hu/gamer/popupdownload.php?id=3542&pub=3[/L]
Csak nekem nem indul el a letöltés. Plz nézze már meg valaki hogy neki müxik e a letöltés.(hátha csak nálam nem megy) -
lavina
tag
most telefonáltam egy haverommal. Nagyon cigizett, így rákérdeztem, mi van... Erre mondja, hogy épp injekciózáson van, B vitamint kap nagy dózisban minden nap. Mondom mi a csuda történt??? Játszott. Doom3. Úgy kelt fel reggel az előző éjszakai játék után, hogy remegett a teste. A doki megkérdezte, hogy milyen sokkhatás érte, mert nem tudta összerakni a két mutatóujját maga előtt... Na ennyi. Én egyébként nem játszom napi fél óránál többet. A sötét szoba + fejhallgató combo elég durva tud lenni egy 1024 Ultra High beállításon hoszabb idő után.... :Y
-
Gergarian
aktív tag
''XP 2500+'' = 2500# hozzászólás!
:C -
tiv83us
veterán
Probalta mar valaki ezeket a teszteket megcsinalni egy izmos nVidia karival? Mostmar kivancsi lennek arra, hogy mit ad elo. Ha valakinek van egy fentebb emlitett kartyaja, akkor nyomasson mar az arcunkba egy-ket tesztet plz! :)
Aztan irok egy levelet Carmacknak, hogy ''mijjez a diszkriminacio vazze???!'' :D -
tiv83us
veterán
Win98? Milyen konfigon szeretned Te ezt a szerencsetlen D3-at futtatni? :D
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest