Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor jó,csak én vagyok megint kivétel.
Az előző Doom-ok és a technológiai videók után..:F -
duracell89
senior tag
válasz
duracell89
üzenetére
megjött köszi :P majd kipróbálhatjuk egszer? :)
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
elküldtem datanetről is, meg hotmailról is, kgb-re és hotmailra is... MSN-ed van?
-
cyberdoom
tag
hogy kell előhozni a konzolet a játékban ? nekem a 0-1-2-3 stb. meg se moccan csak a fegyvereket váltja. logitech cordlessem van. thxxxxxx
-
Viktor77
titán
Amúgy észrevettétek milyen jól elbeszélgetünk a játékról, mindenféle anyázás, és flame nélkül. Jó így beszélgetni, na! :)
-
Flashy
veterán
azért a Doom3 ellentéte nem a bárányterelgetés :) bár olyan játék is volt már, csak nem fps-ben. érdekes, arról nem láttam topikot :D de gyilkolós fps-ek is sokfélék lehetnek. a valóságközpontúakon (CoD) túl még maguk a szörnyetgyilkolósak is rendkívül változatosak, legalább mindenki talál magának megfelelőt. a Doom3-mal az a baj, hogy a felhajtás miatt mindenki azt várja hogy tetsszen. pedig olyan játék még sosem volt.
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Őszintén: te számítottál ilyen atmoszférára?
[Szerkesztve] -
Haok
tag
Már nagyon kíváncsi vagyok a játékra, pár óra és megveszem én is.
Csak nemtom érdemes e játszanom addig, amíg nemtom beállítani az 5.1 es hangrendszert, mert az alaplapomra integrálva van az 5.1 es átalakító kodek, van netről driverem is, de mégse megy:O
[Szerkesztve] -
Davevagyok
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én nem tudtam:) nem vagyok nagy gamer, csak láttam mindenki erről beszél... 1-2-vel sem játszottam
-
L_ajos
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én például azon hogy már egy órája nem voltam wc-n pedig nagyon kell:DDD :D :DD :)
-
_Volkovy_
nagyúr
Nézd,én eddig szinte minden megjelent FPS-t végigjátszottam.Egy pár,ami így hirtelen eszembe jut:
Call of Duty
Medal of Honor
Quake1-2
AVSP1-2
Serious Sam 1-2
SoF 1-2
Unreal1-2
Star Trek Elite Force 1-2
Doom1-2 :)
Duke3D
Undying
Operation Flashpoint
Swat3
Painkiller
Far Cry
RTCW(na ott voltak még néha ilyen érzéseim mint a doom3-nál,az okkult tudományok miatt.csak ott nem volt ennyire kidolgozva,pont a valamennyire reális történelmi háttér miatt talán)
Rengeteg CS,Quake3,UT,UT2003,UT2004
Szóval nem lehet azt mondani hogy nem szeretem az FPS-eket.
De a Doom3 más.Egyszerűen félek tőle.(Undying is ez a kategória kb,de ott látszik hogy ijesztgetni akarnak.a doom3-nál nem látszik hogy mesterséges a dolog,ott tényleg borzalmas a hangulat..)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Látod, nekem meg az nem tetszett. Mint egy idióta cartoon network rajzfilm, olyan volt. A Half-Life viszont nagyon tetszett annakidején. A Far Cry-nak pedig inkább csak az eleje tetszett.
-
L_ajos
őstag
Mi lenne ha a játékról magáról beszélnénk és nem arról hogy ki miért parázik az életben:(
Ez is lehetne lassan egy Doom3 OFF Topic:D -
cyberdoom
tag
lehet hogy most utálni fogtok mert már vagy ezerszerszer kérdezte valaki (bár én nem találtam a topicban) hogy hogy a fenébe kell a konsolt előhívni ? elvileg a 0ás al kell de nekem cseszik előjönni . végig próbáltam mindent de semmi.
logitech cordless billentyűm van thx -
Davevagyok
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
tudom, és ne akarj nagyon keveset kinézni belőlem, mert lehet, hogy előrébb tartok annál:)
-
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Igen.
Az,hogy bármikor szembetalálkozhatsz a gonosz egy eddig ismeretlen,szörnyű formájával.Meglepően valósághű környezetben,és brutális realitással.
Jó kis rémálom. -
L_ajos
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nos azért a Doom ettől egy picit messze van mert nem tudom hogy amikor előveszem a shotgunt és fejbelövöm a zombit és darabokra robban az agya és mindent betölt a vér....hát akkor már nem csak a hangok vannak:D
Deh ez szubjektív és nekem tetszik:D -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Davevagyok
üzenetére
Tudod te egyáltalán, hogy a DOOM szó mit jelent magyarul?:F Mert nem úgy néz ki...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
A Diablo világa,első személybe átrakva-ez a Doom3.
Mindegy,annak örülök,hogy van rajtam kívül még valaki,akinek ez nem jön be.
A többiek nagy része szerintem a technikai újításokat figyeli,legalábbis remélem hogy nem ez a darkos világ köti le őket.Akkor szomorú lennék.Ennyire gonosz az emberek lelke,hogy ebben találnak örömet? -
Viktor77
titán
válasz
Davevagyok
üzenetére
Ha viszont Te ezt valóban ilyen komolyan látod, akkor tényleg ne játssz vele.
Én kisebb koromban mikor féltem egy film alatt, mindig arra gondoltam, hogy a kamera túlfelén ott áll jópár ember, és filmeznek. -
faster
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
Épp ez a baj. Sokan írták azt, hogy nem ID lenne, nem is tetszene. Hát szerintem meg pont, hogy sokkal jobban ajnároznák, hogy hudejó, micsoda fényeffektek, micsoda parázós játék, de jó, a csövön lemászik a szörny, ha valami nevenincs cég jelentette volna meg ''From the Hell'' címmel, így viszont mindenki elélvezésközeli állapotba akart jutni, mert hogy ID milyen nagy név és négy éve készítik...
-
Frigo
őstag
Uraim ez egy ilyen stílus aki felinstalál egy FPS-t ne várja hogy ott majd bárányokat kell terelni a mezőn .El kell fogadni ez van.:(
-
Alvin_ti4200
félisten
Szerintem pont az a szép a játékban, hogy nem a vért használja a horrorhoz, hanem a hangokat és a grafikát (pl. amikor hallok valami kopogós hangot, felnézek és éppen eltűnt egy szörny az átlátszó plafonon). Meg a hirtelen elsötétülések is nagyon jók, pláne ha nem történik semmi és alig mersz tovább menni:D
-
Davevagyok
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
jaja. az AVP 2 is félelmetes, de más kategória. ott nagyjából tudod mire számíthatsz. ha lenne alien az max kinyírna, egyebet nem tenne. Ilyen a far cry is, max lelőnek és meghalsz, játék. De a Doom az több. és ez a többlet nem pozitív (számomra). Iszonyat félelmetes és eredendően gonosz:(
-
_Volkovy_
nagyúr
Vajon második végigjátszásra is élvezetes marad majd,vagy eltűnik a süllyesztőben?
Szerény véleményem szerint egy Quake3 után kiadni egy olyan cuccot,amiben a Multiplayer a 4 fős Deathmatch-re korlátozódik,enyhén szólva is merész dolog.
Vagy talán itt is a régi Doom hagyományait követték?
Apropó,előző Doom.
Az nem ilyen volt,a hangulata nem volt ennyire darkos.Vagy csak rég lett volna?Hihetetlen,de a Doom1 emlegetése 7-8 éves emlékeket idéz fel bennem,tisztán látom magam előtt,ahogy elindulok az első pályán a karácsonyra kapott 486-os gépen a doom nevű játékban.Huhh.Még le is tudnám rajzolni az egyes helyszíneket. -
Davevagyok
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
nem érted a lényeget. Far Cryban átmasírozol, lősz ide, lősz oda, mintha vizipisztollyal lőnél műanyag katonákra. meg gyönyörű tájakon mész. itt sátáni szimbólumok, repkedő szellemek, amik megszállják az embereket, sátáni hörgés st-stb. Árad belőle a gonoszság. Ez a baj szerintem-persze sokan épp ezért szeretik:F - na őket nagyon nem értem
-
L_ajos
őstag
válasz
Davevagyok
üzenetére
Bennem nem kelt semmit mert csak egy játék...semmire nem uszít..nem olyan undorító..stb..
Mindenki csak vérmérséklete szerint játszon vagy ne játszon vele:D -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Lehet hogy csak a mi lelkünk túl érzékeny ehhez a cucchoz,és a többiek már hozzászoktak volna ehhez a stílushoz?Nem tudom.
A Doom3-ról azt ígérték hogy minden idők legrémisztőbb játéka lett,hát,ezt sikerült is elérni.
Láttam már ijesztő játékokat(pl. Alien vs Predator 2 Marine-al),de ez más.
Stephen King csak próbálkozhat olyan horror megírásával,amit az iD most képernyőre vitt. -
viharhozo
addikt
válasz
Davevagyok
üzenetére
En akkor szorongok, amikor reggel nem sikerul es utana egesz nap a kocsiban kell ulnom, es tudom, h gaz lesz.
Na ehhez kepest a D3 szorongasfokozata semmizeronulla! :P -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Davevagyok
üzenetére
Far Cry-ban is az tetszett, hogy nem voltak unalmas részek. A Doom III-ban pont ezt csinálták meg szerintem mesterien Carmack-ék, hogy egy pillanatra se maradj félelem nélkül és szerintem sikerült is nekik köszönhetően a grafikai ügyeskedésekkel és a hangokkal.
-
viharhozo
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
En feltekertem maxra a brightnesst es egy kicsit felcsavartam monitoron is. Igy latok rendesen, es az otodik palya utan neha lonom is kellett, amikor a Pokol Demonai ramuszitottak a dobbermanjaikat! :P
-
[sultan]
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Pedig én már találtam egyet :D
-
Flameus
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Sötét van ultramegabrutálszűrőkkeltele beállítással is - naon' sötét. :DDD
De a hangja sokat dob rajta - naon' sokat. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Davevagyok
üzenetére
Szerintem nagyon is jó, én pl. alig várom, hogy túl legyek egy pályán és mehessek a következőre. Az más kérdés mennyire lehet egyáltalán normális folytatást csinálni egy 10 éves játéknak...
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Én csak az alfát láttam,de azt kell mondjam,igazad van.A Doom3 egy gonosz játék.Árad belőle a gonoszság.:(
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Davevagyok
üzenetére
:F Amúgy szerintem a játék igazian rémisztő hangulata High és Ultra detail mellett mutatkozik meg.
-
L_ajos
őstag
válasz
Davevagyok
üzenetére
Szubjektív.....:(
-
faster
nagyúr
válasz
Davevagyok
üzenetére
Jóérzésű emberek csinálták.
-
Davevagyok
tag
kipróbáltam. borzasztó. ennek van 17-es korhatára? nem tudom ti hogy vagytok vele, de én leszedtem, letöröltem. többet nem rakom fel. ezt nem jóérzésű embereknek csinálták...
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
hotmailról
-
Flashy
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
remélem lesz call of duty 2 mert az viszont iszonyatosan bejött :D
-
heihachi
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én is.
-
heihachi
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
mail ment az NFSU-ról
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
télleg emberek mi lesz ha mindegyikben csalódunk?
stalker doom hl2
mi lesz ha semmi nem hozza az elvárt szintet?
meglepődünk és várjuk a folytatást? ;]
nem nagy a valószínűsége de megtörténhet, hogy egyik sem hozza az elvárt szintet
az egyik úgyais a legjobb lesz...meglátjuk -
Flashy
veterán
válasz
duracell89
üzenetére
nekem HL2 se kell, nem szeretem az ijesztegetős játékokat (a horrorfilmeket se. hülyeségnek tartom ha az ijesztegetésnek nincs egyéb célja mint az hogy megijedjek. ha valahogy a sztori része akkor oké, de azért nézzek filmet másfél órán át hogy direkt célzottan engem ijesztegessenek minden percben? :D ). ha félni akarok akkor felkelek a gép elől és végiggondolom az életemet a rendes világban :)
-
duracell89
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
én meg visszarírtam :)
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az FC-nél tényleg nem volt magas a mérce, viszont minden várakozást felülmúlt.
A vége tényleg kicsit összecsapottnak tűnt, de összességében jó volt.
Duracell: Ne a HL2-t várd, hanem a Stalkert. Én abban reménykedem (és erre minden esélye megvan), hogy sokkal jobb lesz mindegyiknél.
De mondom, ebben csak reménykedem, a HL2-t nem láttam.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
duracell89
üzenetére
Mikor kéne neked az alaplap? ha kell egyáltalán. A gépfejlesztési topikodba írtam.
-
heihachi
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvin, lécci mondj már egy-két újítást, hogy mi olyan rettentően újszerű (a grafikán kívűl _talán_)?
Ha valaki negyedmillió fölött költ egy gépre (és ez az alja), plusz 12k-t a játékra, akkor hadd legyenek már igényei, és ne kelljen megelégednie azzal, hogy na jó, ez van, nem erre számítottam, nem ezt ígérték, de ez lett belőle.
Egyébként sztem a DOOM feeling sehol nincs benne, ezért tök fölösleges kérdezgetni az embereket, hogy ''Te végigjátszottad''?
Ennek ellenére játszható játék, csak nem akkora űberjó, mint amilyennek reklámozták. Még nagyon az elején vagyok, de azért végig fogom nyomni, ha lesz rá időm, ha összeszarom magam akkor is.
Kurvár@ kíváncsi lennék, hogy mi lenne vele, ha nem lenne rajta az ID logo, de ezt már sokan kérdezték... -
duracell89
senior tag
tesók! most mi van?
ha ennyi a gond akkor hagyjuk a doomot és várjuk a HL2-t...nem jó ötlet? és igy senkinek nem lesz az a problémája hogy egy horrorfps-ben sötét van :DDD
amúgy nálami is lent a brájtnessz és így is látok Alvin mester :DDD -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Viktor77
üzenetére
Nem tudom miért panaszkodtok, hogy ilyen meg olyan sötét a Doom III, nekem majdnem tökig le van csavarva a Brightness a moncsin és simán látható minden (persze este, nem nappal). Amúgy a Doom grafikája igenis látható, elég sok nem sötét tér is van, sőt, ahogy haladsz előre a játékban, egyre több. Azért lássuk be, hoyg Far Cry-nál nem volt ennyire magas a mérce, mint a Doom III-nál, azért aratott egyelőre nagyobb sikert a PH!-sok köztött. A Half-Life-al olyan régen játszottam, hoyg a történetére nem is emlékszem, nameg a játék se tartozik a kedvenceim közé (így jobban hangzik, mintha azt mondanám, hogy utálom:D). Amelyik gépen ment a Far Cry, azon szerintem megy a Doom III is.
-
duracell89
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
pontosan ez a véleményem haver! :DDD hogy találtad ki? :DDD
-
Flashy
veterán
amúgy arrébb lehet lökni a dobozokat és a székeket is. sőt, a szék támlájának az árnyéka az ülő részen teljesen jó. tényleg a fényekre épül a jó grafika, bár a játék közben háromnegyedrészben tökfekete képernyő nem tesz egyelőre lehetővé alaposabb vizsgálódást :)
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- MAGYAR Lenovo T14 gen2 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb 98% Akku) laptopom eladó!
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Lenovo Legion Go S 16/512GB Z1 Extreme
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest