Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
GEIL
addikt
Abit SA6 intel815EP
PIII Coppermine 933/133 @ 1055/150
512 SD RAM ( 2x256 ) 133 @ 150 Cas 2-2-2
Abit GeForce 4 TI 4200 128 MB DDR 150/440 @ 310/605
Szerintetek van esélyem DOOM III-azni ?
(pl: 800x600 medium ...vagy jobb )
A game a jövő hét elején lesz csak meg :(
Írjatok légyszi véleményt !!!
bye... -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Kipróbáltam. Szerintem az 1280x1024, 0xaa jobb, mint az 1024x768, 4xaa.
-
Tithian
őstag
Én 19''-on nem látok sehol aliasingot (10x7), csak ha nagyon koncentrálok.
Az AF hiánya inkább feltűnne, de itt az sem zavar :F -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Élsimítás vs nagyobb felbontás a kérdés tárgya.
szerk: Ez I-Am-nek megy, csak 2 db 3085 van...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Erőt veszek magamon, és játszok úgy 10percig. Hátha addigra megtetszik...
-
faster
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Én 800*600-ban játszok, medium details, 4*AA, 4*AF, nekem ez jobban tetszik, mint 1024*768 noAA 8*AF, 17-es a monitorom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy ha 19''-esed lenne, akkor 1 v. 2?
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
És ha a 2-ban lecserélem a high-t, uhigh-ra?
-
F-ECT$
titán
Melyiket választanátok:
1024x768, uhigh, 4xaa
VAGY
1280x1024, high, 0xaa? -
F-ECT$
titán
Bár már egy másik topikba is beírtam, de itt is elfér :)
Kíváncsi voltam, hogy mit hoz a tuning doom 3 alatt. Gép az adatoknál, driver: cat 4.9b, game: 1280x1024, high, minden (kivéve vsync) ON, 0xaa:
475/450: 58.7
540/540: 65.0
Tehát a gpu 13.7%-os, és a memória 20%-os túlhúzása összesen 10.7% többletet hozott. Többet vártam :F -
Rici
tag
válasz
szasza_xp
üzenetére
A lángszóró egyébként tényleg egy jó ötlet, sok játékból hiányolom, a Doom 3-ból meg pláne, ahol az extra fényeffektek miatt egész jól nézne ki.
Ettől függetlenül nekem nagyon tetszik maga a játék, nincs vele igazából semmi problémám. A grafika nagyon jó, a hangok is eltaláltak (bár én csak fülessel játszom), a pályák tervezése reálisnak tűnik, és összeségében a hangulat nagyon ott van.
És az sem utolsó, hogy egy egész jó kis keretet építettek az egész történetnek, amit a PDA-kat végigolvasva és -hallgatva tudhatunk meg. Azért így sztem kevésbé tűnik csak eszetlen lövöldözésnek. -
szasza_xp
senior tag
Hát...
Nekem kicsit olyan ''mindet bele'' érzésem van tölle, ez egy kicsi Half Life, az egy kicsi system shock2, aztán én is shokot kaptam, hogy mia a@ -
Pukii
senior tag
Kérdés:Kinek mi a kedvenc fegyvere?Nekem a shoti.Szinte mindig azt használom(kivée a távoli ellenfeleknél a szorás miat).
-
-=V3rthil=-
őstag
Igaz, hogy sokkal kevésbé hentelős, mint az 1 vagy a 2. Ezt lehet szeretni / nem szeretni. Nekem tetszik, bár most már én is kezdem monotonnak érezni. Pedig nem játszom vele olyan sokat. Egyébként szerintem azért is lett lassabb, mert para, és kétszer meggondolja mindenki, hogy megkockáztat -e egy esetleges szívrohamot, ha beront egy szobába:D.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Én is sokat játszottam Doom-mal, mégse fog meg a III. Semmi köze az 1., meg 2. részhez. Egyszerűen a játékmenet is megváltozott, az eredeti doomban folyamatosabb volt az akció, s érdekesebb, mert egyszerre sok szörny támadt, itt meg - bár még csak a felénél járok - max. pókokból jött egyszerre 2-nél több.
A hangról:
Ennek a megítélése szubjektív. Én egyedül a zenét hiányolom. Az egyéb hangokkal meg az a bajom, hogy az én kis 10 Wattos hangfalaimon semmivel se jobbak, mint bármely más játékban.
Környezet: Steril.
Amúgy a hasonló témájú filmeket se szeretem különösebben. Na, mind1...
Egyszer azért is végigviszem, sőt le se fogom törölni. De csak a timedemozási lehetőség miatt.
A QUAKE III még mindig ezerszer élvezetesebb, singleben, botok ellen is. -
tiv83us
veterán
Abban egyetertek sokmindenkivel, hogy a Grafika+Hang viszi el a jatekot, DE /!!!/ aki kemeny Doom1-Doom2 fan volt es ahhoz probalja egy kicsit viszonyitani /nem kinezetben, hanem hangulatban/ annak szerintem nagyon be fog jonni a program. Vannak hibai, egyik jatek sem tokeletes. De 74%-ot adni a Doom3 hangjaira, nevetseges.
Komolyan mondom, nem hibaztatok senkit akinek botfule van es nem tud megkulonboztetni ket szolamot egymastol, de akkor ne osztalyozzon hangot.
Ez olyan mintha engem kernenek fel, hogy vizsgaljak at a Kennedy repteren egy Boeing 767-est. Korulbelul annyit ert a cikkiro is hozza. Na de telleg hagyjuk... -
Pala
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
''Lehet hogy annak a komoly teszter gyereknek nem 2 hangszoroval meg Adlibbal kene tesztelnie...'' -> :D :D :D :DD :DDD
ezt én sem értem.....hangok 74%....pedig én surroundom nyomom, de még sztereón sem rossz, és amúgy elég ijesztőre sikeredtek, a machine gun hangja ebben a játékban szvsz nagyon ütős (végre nem csak kopogás, meg recsegés, meg utánzat, hanem ez tényleg igazán jól dorombol:))!!!! minden hang, hangfoszlány hozzájárul a doom atmoszférájához, sztem nagy ott van -
tiv83us
veterán
Elolvastam mind az 5 oldalt...Tulajdonkeppen amiket leirnak mind igaz es tenyleges.
Ez tortenik, mikor tul sokat varnak el egy jatektol.
Lehetne ezekben a cikkekben is sokmindenbe belekotni, de nem akarok belemenni, mar tenyleg ez a monoton ami itt a forumon megy.
Pl. mindenki irja, hogy kicsik a terek...
Egy Marson levo kutatobazisra nem teniszezni jarnak ki, meg kalapacsot vetni, hogy stadion nagysagu terek legyenek benne. Ha mar a logikanal tartunk. Egy kutatobazison az a cel hogy dolgozzal meg ''kutass'' :D
Azokban a szerencsetlen urbazisokban odafent az urben szerencsetlen asztronautaknak mennyi helyuk van? Egy nulla. Ha nem hiszitek, nezzetek egy kis Discovery-t vagy Spektrumot vagy a tokom tudja mit. /Stilisztika, nehebakker :DD/
Szal lehetne sokmindenbe kotozkodni, sot meg a kotozkodesbe is bele lehet kotni, ezert most tenyleg abba fejeznem egy darabig. Inkabb megyek gyakni :DDD
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Olvasd el a cikket is, hogy miért kapott annyit!
Amúgy két hangszóróval, ami nekem is van, tényleg semmi extra...
Zene meg egyszerűen hiányzik a jó hangulathoz. A legjobb szó a cikkben a monotonitás.
Másik jó észrevétel, hogy én se tudon, minek kell egy impnek két tár a pisztolyból, hogy megdegeljen, mindenkit egy fél napig kell lőni, hogy megfeküdjön... -
Allien
veterán
Mi a fontosabb, a memória, vagy a proci? Memóm tuti elég, 1 G, de ''csak'' egy Amd Duron 1600@2088 van.
-
tiv83us
veterán
-
PuFFoK
tag
Geforce fx 5600al 512 ram, mekkora felbontast javasoltok, hogy élvezhető legyen?
-
Shodan
őstag
Hány pályás a játék?Én a site3 nál járok, mennyi van még hátra?
-
maflame
aktív tag
Mi ez az Extrém grafika mod? Nagyon megakasztja a gépet? Én 1024 high-on nyomom, átlag 25-30fps.
-
tiv83us
veterán
A Shadow-effect nagyon eszi az fps-t, de ha van eleg izmos gepetek hozza, akkor mindenkepp kapcsoljatok be! Hihetetlen ez a real-time shadow balhe.
Nagyon hangulatos tud lenni, mikor egy sotet sarokban guggolsz es nezel ki az arcodbol, es latod ahogy egy b@szott nagy arnyek trampol feled... :Y :Y -
Dean
tag
az ucsó linkben megtaláltam a választ
kösz -
Jarlaxle
senior tag
Végre hozzájutottam ehhez a nagyszerű játékhoz!:) Nagyon parás, főleg este. Szerintem nagyon tuti game lett.:C
[Szerkesztve] -
Dean
tag
Senki nem válaszol?
-
Dean
tag
Nincs türelmem végigolvasni!
A vége felé járok, ki kellene nyírni a Hell pályán a bikaszerű szörnyet . Na ez az idegeimre megy. Hogyan kell csinálni?
És ha ''god'' módra akarok váltani, hová kell beírni a csalásokat?
Köszi, és bocs! -
Allien
veterán
Bocsi, de ezt nehéz lenne végig olvasni. :B Ugye van hozzá multi rész is? Azzal játszott már valaki a neten? Ha jól láttam, 11.111 huf-ba kerül. Látott valaki ennél olcsóbban? :B
-
Ra3
őstag
megvolt a reinstall, megjavult a doom3 :D
persze az alaplap chipset driverében volt a hiba, az integrált hangkártya vágta haza a teljesitményt. most egy sb128 van benne, és 1024*768/mediumon, specular+bump map bekapcsolva, és 18-22fps-re csak a nagy attaknál esik le.
szoval mégiscsak jó ez a cucc, majd játszok vele. :DDD -
Monya78
veterán
Látom már sokan átvitték a Doom3-at...
Én meg két hét alatt, pont tegnap fejeztem be a 7-ik pályát... :DDD egyszerüen nem tudok egy nap 20-30percnél többet játszani a gaméval, tiszta szívbajos és libabőrős leszek a hangulatától...bár félig meddig Én is tehetek róla hisz tök sötétben játszok, és normális hangrendszer mellett..
Egy érdekesség timedemo a konfigommal 1024*768 high -> 29,7 fps, kiváncsiságból elindítottam a frapssot, ami 30-60fps között ingadozott :F
Még mindig az mondom hogy király egy játék! -
EnGaGE
csendes tag
Most toltam végig a játékot. Nekem nagyon bejött. Viszont a végén jól pofáraestem, mivel a főmonstert nem tudtam megölni, mivel olyan moddal játszottam ahol a halott testek nem tűnnek el, és mikor kinyírtam a szörnyeket a főmufti körül nem jöttek újak és nem töltődött a soul cube. Így sajna a legvégén kellett cheatelnem. De amúgy a játék nálam 10-ből 10. Én pont ezt vártam, mint amit kaptam. Borzongás, para, adrenalin a maximumon plussz a hangok. Megyek és kezdem újra nightmare-en...
-
djtörök
senior tag
sziasztok.
szerintetek az aláirásomba szereplő konfigon hogy fog menni a D3?(jövőhéten lesz meg.)
ja a kártya:Sapphire radeon 9600xt/128MB -
gery03
senior tag
Már le volt valahol írva, de most nincs kedvem visszalapozni kitudja mennyi oldalt, inkább megkérdezem. Doom3-ban hogy lefuttatni az 1-es demot? odáig oké, hogy concolba, csak a szöveget nemtom.
-
Gyíknyál
csendes tag
Sziasztok!
segitség kéne...a delta labs4 pályán van vmi security door ahova kódot kér.tudja vki mi a kód? a teremben vmi fegyver vagy nem tudom mi forog körbekörbe.
köcce -
Lord Zero
addikt
-
Ra3
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
majd egy win reinstallt próbálok, már ugy is megérett...
-
Ra3
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
3001
egy kis fikázás:
lehet hogy a windowsommal van gond, de nálam doom3-ban 800*600/mediumon-on, az advancedben minden kikapcsolva, Doom-hotfix-es catalysttal nagyon ugrál az fps, pl ha valami mozgó dolog van a látóteremben (pl gépek) akkor simán 13-15 az fps, ha meg megtámad egyszerre két ellen akkor 6-7-re is lemegy, egyébként van hogy 55-60-ra is felugrik. ja, timedemó elég jól megy 26-27 átlag fps-t ir. szóval ennyire ugráló fps-t nem tudom hogy hoztak össze, de a jótól/számomra jól játszhatótól messze van, akármit irnak a hardocp-n.
(ja és a FarCry 30-35-el megy 1024*768-ban, akkor akad be (12-15fps) mikor kb 15-20-an tolják egymást+engem egy két négyzetkilométeres területen, néhány opció mediumon-on, néhány high-on, viz ultra high-on, szerintem a belső terek/világitás vannak olyan jók mint a doom3-ban)
félreértés ne essék, nekem is teszik a d3 beszaratós hangulata, de irrális a gépigény/látvány aránya. -
-=V3rthil=-
őstag
3000:C
Bocs, nem hagyhattam ki:D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- DELL OptiPlex 3050 SFF / i5-7500 - i7-7700 / NVME M.2 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / HDMI / több db
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest