Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ESP

őstag

válasz #47053824 #53 üzenetére

Szóval még mielőtt bármi is mondanék...

Ezek a gondolatok, amelyket itt megosztottam és megosztok Veletek ezek mind-mind a saját értékrendem hangjai...nem általános érvényű dolgok, hanem csupán az én véleményem...

Magyarországon rengeteg kissebbség van...létezik olyan, akikkel szépen és békében tudok/tudunk élni, de persze vannak kivételek is...ebbe viszont most nem szeretnék belemenni...
    A vallás, mint olyan az én életemben is alappillér és meghatározó rész...
    Nem hinném, hogy a Biblia (megjegyzem nem ismerem annyira, amennyire kellene...) tiltaná a segítséget embertársainkon...

Itt most nem kifejezetten arra buzdítok, hogy rohanjatok a kórházakba és feküdjetek kés alá...ez butaság és úgy érzem, sokan ezt gondolják...

A csontvelődonor semmi mást nem tesz, mint aláír egy nyilatkozatot és vért ad...
    Ha ezután kiválasztanak, az már azt jelenti, hogy A KEZEDBEN EGY EMBER ÉLETE!!!

A vallás és a nézetek különbözővé teszik az emberek mindennapi dolgokhoz való viszonyát...
    Ezért nem ítélek el senkit...kinek-kinek a maga döntése...

Én csak annyit szeretnék e topiktól, hogy gondolkodjatok el ezeken a dolgokon és ne féljetek egy véradástól és a lehetőségtől, hogy megmenthettek egy embert...

Ha csak egyetlen fórumtárunk is e soroktól indíttatva jelentkezik, már azt mondom megérte!!!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés