Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
A mai nap teljesen szokványosan telt, kivéve azt a délelőtt háromnegyed 11 és délután 5 óra 20 perc közötti időtartamot, amit Szegeden töltöttem, ahol is személyesen is megismertem egy lányt, akit ismertem már régóta, de személyesen még nem és ahol sétáltunk és hajót hajtogattunk és nevettünk, ahogy az áradó Tisza partján sétálva minden kisgyerek, anyuka, nagymama a mi kis papírhajóinkat nézi, a turisták meg fényképezik és ettünk és ittunk beszélgettünk és nevettünk és jó volt, na, mert megérte és mert megismerni valakit személyesen jó dolog

És ahogy a Nyugatiban leszálltam a vonatról és kiléptem és metróba le, villamosra fel és a házunkhoz értem (Szeged a házunktól pontosan 3 óra 25 percre van, ha a metró éppen jön és a villamosra kicsit várni kell) minden ugyanolyan szokványos lesz mint volt és unalmas és szürke, de megint egy kicsit kevésbé szürke
Mert most jó nagyon, és nem tudom, miért, és pont ezért annyira jó és most csokit fogok enni és teát inni és nem írok le unalmas és szomorú dolgokat, mert elfelejtettem őket, mer' csakaszépreemlékezem váú 
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen TV-t vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Windows 11
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Logitech MX Master 3S for MAC
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest