Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Amikor reggel felkeltem, tudtam, hogy ez egy... érdekes nap lesz. Nem mondom, hogy szar nap, még tartogathat meglepetéseket. De mivel is fárasztottak minket a suliban az érettségi előtt pár hónappal.
Matek:
egy locsolókocsi végig tud-e menni a táblán látható rajz alapján a városon úgy, hogy minden úton csak egyszer megy végig. Igen, Béla valószínűleg előkap egy jegyzetfüzetet a kesztyűtartóból és a gráfelmélet alapjai szerint megfejti, hogy nem tud. De nem pánikol, Béla okosabb annál. Beszól a központba: Józsi, gyorsan építsetek már egy utcát a Csömöri sarkára, mer' anélkül nem tudom végiglocsolni a betont.
Történelem:
na, a történelmet nem vittük túlzásba, de azért meghallgattuk, ahogy a gyerek állítólagosan a fogantatás pillanatától 3 éves koráig végighalad az emberi evolúció sok-sok éves folyamatán. Egysejtűből fejlődik ki, majd kiegyenesedik, mászni, aztán járni kezd, majd megszólal. Persze, aztán meg követ pattint a homokozóban és tüzet rak a járókában.
Itthon:
két órája dolgozom a holnapi fizika prezentáción. A naprendszerhez tartozó törvényeket fordítom németre, képeket gyűjtök, videót vágok és feliratozok. Aztán a honlokomhoz kapok, hogy hoppá (a hoppá helyett a valóságban egy hosszabb, sokkalta kifejezőbb, ám nyomdafestéket nem tűrő kifejezést használtam) holnap fogászat, hát hiszen akkor nem is kell holnapra kész lennie.
Öröm, öröm, boldogság.
Na mentem teázni.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- P15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Casio G-Shock Nano DWN-5600 ring watch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest