Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Amikor reggel felkeltem, tudtam, hogy ez egy... érdekes nap lesz. Nem mondom, hogy szar nap, még tartogathat meglepetéseket. De mivel is fárasztottak minket a suliban az érettségi előtt pár hónappal.

Matek:
    egy locsolókocsi végig tud-e menni a táblán látható rajz alapján a városon úgy, hogy minden úton csak egyszer megy végig. Igen, Béla valószínűleg előkap egy jegyzetfüzetet a kesztyűtartóból és a gráfelmélet alapjai szerint megfejti, hogy nem tud. De nem pánikol, Béla okosabb annál. Beszól a központba: Józsi, gyorsan építsetek már egy utcát a Csömöri sarkára, mer' anélkül nem tudom végiglocsolni a betont.

Történelem:
    na, a történelmet nem vittük túlzásba, de azért meghallgattuk, ahogy a gyerek állítólagosan a fogantatás pillanatától 3 éves koráig végighalad az emberi evolúció sok-sok éves folyamatán. Egysejtűből fejlődik ki, majd kiegyenesedik, mászni, aztán járni kezd, majd megszólal. Persze, aztán meg követ pattint a homokozóban és tüzet rak a járókában.

Itthon:
    két órája dolgozom a holnapi fizika prezentáción. A naprendszerhez tartozó törvényeket fordítom németre, képeket gyűjtök, videót vágok és feliratozok. Aztán a honlokomhoz kapok, hogy hoppá (a hoppá helyett a valóságban egy hosszabb, sokkalta kifejezőbb, ám nyomdafestéket nem tűrő kifejezést használtam) holnap fogászat, hát hiszen akkor nem is kell holnapra kész lennie.

Öröm, öröm, boldogság.
    Na mentem teázni.

Aktív témák