Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Még blogolok, aztán nyomás aludni, még ha csak 4. órára megyek is holnap. A tegnapi hsz-em talán kicsit gyerekesre sikerült, de... igaz. Ma mi is történt... hmm... voltunk előadáson, amin meséltek nekünk a magyar nyelv szépségeiről, ezután átsétáltunk az 5 percnyire lécő Cyber World-be, ahol vettem két lapot (Iname, Life Aspect) amivel talán erősíthetem a paklimat. Hát igen kezdek talán sokat költeni erre a játékra, de hát nem baj, hiszen holnap kapok fizetést. Elvileg. A nyelvvizsga árát nem tudom, mikor kapjuk vissza, de az ''érettségi'' holnap lesz. Szépen odamegyünk és adnak nekünk egy papírt, hogy van egy ötös német érettségink.
    Azt hiszem, mára ennyi, de reggel úgyis eszembe fog jutni valami. Majd akkor leírom.
    Szerk:
    Ja nem, eszembe is jutott, mit akartam még mindenkivel megosztani. Tegnap, miközben a hölggyel beszélgettem, olyat írtam neki - véletlenül - róla, amit nem neki akartam. Most nem idézném magam, de simán elmehetne a világ legkínosabb elszólásai közé. De talán... talán találkozhatunk és megbeszélhetjük ezt az egész 4 hónapot. Én tényleg nem haragszom rá, remélem, elhiszi.

[Szerkesztve]

Aktív témák