Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Réges-régen írtam már ide, a blogomba, de most itt van az ideje végre. Annak is, hogy végre olyat is írhassak ide, hogy boldog vagyok, igen, nagyon boldog
Ma van 3 hete annak, hogy összejöttem a legcsodálatosabb lánnyal a világon. A legszebb az egészben az, hogy teljesen másként történt minden, mint ahogy arról évekig álmodoztam. Nem volt PannonGSM reklám, semmi döbbenetes, drámai csúcspont... minden teljesen természetesnek hatott, mintha már időtlen idők óta együtt lennénk. Minden könnyedén ment, mintha előre meg lett volna írva és mi tudtuk volna a forgatókönyvet mert ezerszer eljátszottuk már. Egyszerűen megtörtént és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon
Az elmúlt három évben azt hittem már, soha többé nem leszek szerelmes, és mégis. És végre azt is tudom, milyen viszont szeretve lenni, hallani ahogy őszinte szavakkal suttogja valaki, hogy ''szeretlek''. De a beszédre nincs is nagyon szükség, a másik minden érintéséből, pillantásából tudjuk ezt, és ááááá azóta boldog vagyok, igen,
Szuper érzés
Nem lesz többé a blogomban helye siránkozásnak... de akkor vajon mi lesz benne? 
Aktív témák
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elmúlt három évben azt hittem már, soha többé nem leszek szerelmes, és mégis. És végre azt is tudom, milyen viszont szeretve lenni, hallani ahogy őszinte szavakkal suttogja valaki, hogy ''szeretlek''. De a beszédre nincs is nagyon szükség, a másik minden érintéséből, pillantásából tudjuk ezt, és ááááá azóta boldog vagyok, igen,