Hirdetés

Aktív témák

• Dominator

aktív tag

Réges-régen írtam már ide, a blogomba, de most itt van az ideje végre. Annak is, hogy végre olyat is írhassak ide, hogy boldog vagyok, igen, nagyon boldog :D :D :D Ma van 3 hete annak, hogy összejöttem a legcsodálatosabb lánnyal a világon. A legszebb az egészben az, hogy teljesen másként történt minden, mint ahogy arról évekig álmodoztam. Nem volt PannonGSM reklám, semmi döbbenetes, drámai csúcspont... minden teljesen természetesnek hatott, mintha már időtlen idők óta együtt lennénk. Minden könnyedén ment, mintha előre meg lett volna írva és mi tudtuk volna a forgatókönyvet mert ezerszer eljátszottuk már. Egyszerűen megtörtént és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon :) Az elmúlt három évben azt hittem már, soha többé nem leszek szerelmes, és mégis. És végre azt is tudom, milyen viszont szeretve lenni, hallani ahogy őszinte szavakkal suttogja valaki, hogy ''szeretlek''. De a beszédre nincs is nagyon szükség, a másik minden érintéséből, pillantásából tudjuk ezt, és ááááá azóta boldog vagyok, igen, :D :D :D Szuper érzés :) Nem lesz többé a blogomban helye siránkozásnak... de akkor vajon mi lesz benne? :D

Aktív témák