Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Én próbálgatom már egy ideje, és bár sokan mondják, hogy kis projekteknél és egyedül nincs értelme, én eddig totálisan az ellenkezőjéről győződtem meg. A kiindulási naív állapothoz képest egy csomót szokott fejlődni a modellem miközben agyalok rajta még a külsőre legegyszerűbbnek tűnő projekteknél is. Aztán persze az is igaz, hogy messze nem vagyok profi benne, és elsőre nem sikerül a legjobbat alkotni... Ami szintén tetszik, hogy mivel lazán csatolt a kód a megjelenítéshez, ezért nem okoz gondot később mondjuk egy mobil alkalmazást betenni a weblap mellé. De még gondolom van ezer dolog, ami tetszik benne, ezért ragadtam le valami DDD-re emlékeztető dolognál. Azt aláírom, hogy nem nagybetűs DDD, amit csinálok, inkább csak ddd.
Esetleg mesélhetnél arról, hogy te mikor és hogyan alkalmazod, már ha van kedved!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Esetleg mesélhetnél arról, hogy te mikor és hogyan alkalmazod, már ha van kedved!