- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
szuszinho
üzenetére
Igazán hasznos tanács, sajnos mindig a lustaság győzött, mindig csak azt néztem meg, amire éppen szükségem volt.
Viszont jelenleg egy 4 napos docker kepzésen veszek részt, ahol most ért véget a 2. nap... az alapoktól indultunk. Nagyon izgalmas.

Az akkori kérdésemre most már tudom a választ, megoldást. -
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Dockert nem sokat használtam még, most hogy újra húztam a Rapsberry Pi-met, gondoltam amit lehet docker alól futtatok, feldobtam a SyncThing-et is. https://hub.docker.com/r/linuxserver/syncthing
Elindul, belépek, az eszközök megtalálják egymást, viszont van egy problémám!
Valmiért csak akkor megy a szinkronizáció, ha kiengedem global-ra (nyílt internetre) a SyncThing-et, és így a helyi hálón lévő 2 eszköz a WAN kapcsolaton keresztül kommunikál, amit nem szeretnék, de ha úgy állítom be, hogy csak a LAN-on keressen kapcsolatokat, akkor meg nem találják meg egymást az eszközök.
Gondolom, hogy ezt a "hibát" az okozhatja, hogy konténerben fut, elszeparálva a SyncThing, ha nincs ötletetek, mit lehetne ezzel kezdeni, akkor felrakom rendesen a progit, de szeretném megérteni a dolgot, hogy miért nem látják helyi hálón egymást az eszközök, és miként lehetne megoldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, felraktam a "portainert" így grafikus felületről át tudtam állítani a hálózatot "host"-ra, köszönöm szépen a segítséget!
a docker cli-ben a konténer létrehozásakor?