Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Háj! Kollégák vagy jövendő beli kollégák! Végre van itt is dobos topic!!
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fűnyíró topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- HP Omen GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- HP Omen GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Xiaomi Redmi note 15 Pro Plus gyári független bontatlan 2 év jótállás
- Samsung A56 gyári független 6/128GB dobozos
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!