- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tudja a megoldást:
- hogy lehet megcsinálni, hogy egy azon hálózaton lévő gépek közül az egyik a NAS-on lévő mappák közül csak 1 (vagy akár több) adott mappát lásson, ne a teljes tartalmat.
op. rendszer: win 7
Köszi előre is!
-
hakos1987
őstag
Hali!
A NAS-on lévő tartalmak távoli elérését FTP-n meg lehet oldani, de a kezelőfelületre való belépést (gondolok itt pl. távolról telóról torrent file hozzáadása)?
UPC miatt fix az IP, de a routerben milyen portot kell nyitni? Kell más átirányítást is beállítani? Továbbá a böngésző címsorába hogy kell beírni az IP-t, http, https, portot a végére...stb?
Köszi előre is!
-
hakos1987
őstag
-
hakos1987
őstag
Üdv! Gondoltam megosztom a tapasztalataim:
3 napja görcsölve olvastam a fórumhozzászólásokat, ahol mindenki panaszkodott a dlna használatára okos tv-vel, torrent problémák, stb.
Tegnap megérkezett a DNS-320 nas, vinyó bedob, formáz, (rev B) firmware frissítés (1.02) és láss csodát, megy minden gyönyörűen.
Annyi, mikor másoltam laptopról wifin, 10 MB/s volt csak a sebesség, amit azért nem értek, mert gigabites hálózat, N-es kapcsolat, TP-Link WDR4300 router (net jön wifin 108 Mb/s-el), szóval kicsit keveselltem.
Másik, ha bedobtam letöltésre egy torrentet, onnantól amíg nem töltött le, hiába próbáltam megnézni hogy áll a letöltés vagy mennyivel jön, üres volt az ablak, alul pedig a kis refresh gomb mellett írta, hogy connection error. A proci terhelése mondjuk 100%-on volt a monitor szerint, uh. valószínűleg a nagy sávszél miatt teljesen lekötötte az erőforrásait. Letöltés végeztével aztán újra megjelenik az ablakban a torrent.Ami pedig a DLNA-t illeti: 16 gb-os mkv file, felirattal, Samu UE46F6500 TV beépített media lejátszója tökéletesen viszi!
Összességében nagyon megszerettem, pikk-pakk ment minden, csak pár apró bosszantó dolog van, ami talán majd megoldódik. Esetleg ha van valakinek ötlete rá, szívesen fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest