Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damien.Kevin
csendes tag
sziasztok!
én dyndns-sel elérem a nast ugyan úgy mint ha saját hálózaton írnám be a 192.168... címét
mégpedig regiztem http://www.dyndns.com/-on ingyeneset, ennek a felhasználó jelszó adatait megadtam a routernek is és a nas-nak is megadtam ( és ha új ip címet kapok a szolgáltatótol elméletileg elküldi neki a router mi az ip-m, nekem állandó van ezt a részét nem próbáltam ki)
routerben nyitottam a nas 192.168... ip címére 2 portot 80-ast a webfelület elérésnek és 21est az ftp elérésnek
csináltam egy felhasználót nasban aki minden adatot írhat olvashat és totalcommanderben van ftp kliens ott megadtam a belépő adatokat (felhasználó, jelszó, a szolgáltató által adott ip címem x.x.x.x:21 és bárhol elérem ftp-n)
magát a web felületet pedig a valami.dyndns.org címen elérem és adminként vagy felhasználóként belehet jelentkezni (valami = amit regisztrálsz a dyndns oldalon)
nekem így működik...
--------------------------
az FW-t nem frissítettem még... de dlna nekem működik legalábbis telefonomon hibátlanul tudok lejátszani róla egyéb program nélkül...
ha windows alól teszel be winyót formázni fogja mert nemtudja kezelni, én is betettem kérdés nélkül formázta.. elötte lementettem 1,5 TB-t 5db kissebb winyóraés 1hete éjszakánként másolom vissza apránként mivel a lementést usb-n laptopról csináltam 35mb/s-el hamar ment, de visszatöltés a nasra mivel csak 100mbit-es hálózatom van ezért 7 és 10mb/s között ingadozva másol vissza szép komótosan... mert windows nem ismeri fel az új fáljrendszerét a winyónak...
én lefogom cserélni a hálózatot gigabitesre mert én pl ugy szoktam új filmet megnézni mikor lejön hogy belebele tekergetek és 10mb/s alatt döcögős az ugrálás....
1000mbit-es hálóhoz már cat6-os utp kábel is szükséges, az elterjedt olcsóbb cat5 100mbitre képes max így tudom...
-------------------------
torrent lienst hogy lehetne újat telepíteni a nasra? mert a gyári az nagyon egyszerű... szeretnék különböző fájlokat külön mappába tölteni pl filmet film mappa, zenét zene mappába stb meg cimkéket használni a kliensben hogy ez a torrentet seedelni kell arány miatt míg a másikat nem mint pl utorrentben én azt használom
köszi ha vkinek van ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Túra és kirándulás topic
- EAFC 25
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest