Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
Ja úgy értettem a 620 at fogod megvenni.
Szóval a windows tűzfal nekem nem probléma de különböző verzójú ESET Nod smart security -vel sem tudok kapcsolódni, pedig amit csak tudtam engedélyeztem. Le lekapcsolom a tűzfalat akkor minden ok... MKV.t is játszik..
Sőt még a Windows mediaplayer is automatikusan érzékeli hogy van itt valami eszköz és ha engedélyezem akkor a tv már két eszközt lát a pc share-t és a W.M. playeren kerseztűl a számítógépet és annak a nevét írja ki.
De mihelyt rányomom a tűzfalat a kapcsolat megszakad, pedig interaktív módban én nyomok rá hogy engedélyez....
-
Gááboor
tag
Azt elárulhatnád neked hogy sikerült a kapcsolat.
Nekem a szoftveres tűzfal nem engedi pedig minden kapcsolat engedélyezve.
Így nem talál csatlakoztatott eszközt de internet az van. Ha csatlakozik, is mutatja a tartalmat, akkor is kilép és semmit nem tudok megnézni. Nem tudom nem e valami portot kellene valahol valamilyen formába valahogyan engedélyezni.Annak azért nézz utána, hogy a 620-as támogatja e a külső merevlemezről történő lejátszást és az MKV-t. Rémlik mintha itt lenne valami különbség.
-
Gááboor
tag
Köszi.
Már rájöttem, hogy a tűzfal blokkolja valójában a pc share programot talán, de azt engedélyeztem a ki és bejövő forgalmat.
Nekem eset nod smart security van, abban van egy megosztás engedélyezése biztos ami bizto, és engedélyezve van a pc share progi is.
Átállítottam rákérdezősre, hogy lássam mikor nem engedi és fel is dobta az ablakot majd beállítottam , hogy minden engedje, de semmi. Van úgy hogy elindul a szolgáltatás a tv-n de ha rámegyek, hogy pl. fotó akkor kiírja hogy nem tud csatlakozni.
"Block anonymous internet request" : ez nálad van nálam ilyet nem találok.
Gyanús az hogy a router kapcsolatainál ismerten névvel van a kapcsolat, de ott van. -
Gááboor
tag
Sziasztok.
Nekem is az a problémám, hogy sasumg progiban nem szerepel a tv -Samsung 650- i -je.
Ai internet tv szolgáltatás rendben van a vezetéknélkli kapcsolat működik de a számítógépet nem látja wifi-n
Lehet a routerben kellene beállítani valamit ,de nem vagyok egy szakértő ebben. Tp-link ben a pinget sem találom. A tv címét meg nem ismerem.
A tűzfalat kilőttem de semmi.Van valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- iPad topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest