Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
Vettem egy WIS09ABGNX wifi kulcsot, jó néhány órám ráment mire összekötöttem a TVt a géppel. Most pedig nagyon csalódott vagyok.
- Kisimította a gyönyörű könyvtárstruktúrámat. Emiatt 6 kattintás helyett vagy 15 elérni az ABC közepén lévő betűvel kezdődő filmet. Ez gondolom vezetékes esetben is fennáll.
- Nem lehet tekerni. Vagyis lehet, csak éppen 10 mp ugrás után 10 másodpercig tölt, szóval eléggé haszontalan. Arról pedig, hogy 5 gombnyomással 10 percet terkerjek, nem is álmodhatok. Kíváncsi vagyok mi a helyzet vezeték használata esetén.
Nem próbáltam még firmware frissítést, de valahogy kétlem, hogy lényeges javulás lenne belőle.
Szóval egyelőre az a gyanúm, hogy ha egy B650 helyett 620at veszek, és HDMI kábelt, spórolok vagy 30ezret, és még a felhasználói élmény is jobb.
Remélem néhány embernek még idejében jött a figyelmeztetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest