Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Ezt most nem értem.
Ha itthon veszem hivatalos helyről (van ez így értelmezve, mint például Apple esetén?), akkor 2 év a garancia?
Gondolom itt 1év +1 év szavatosság. Ha valaki cégként veszi, akkor bukta a szavatosságot.Ha külföldről venné az ember pl Gearbest vagy Banggood, akkor nem hajlandóak itthon garanciáztatni jól értem? Tehát ha hibás vissza kell küldenem, csak mert így egyre biztosabb az itthoni vétel. Alapvetően a gyári hibától félek, mert sokat olvasni, hogy kicsomagolás után egyből nem működik megfelelően.
A DJI care-t meg tudom venni máshol is olcsóbban és ugyan úgy érvényes, mintha itthon vettem volna? -
válasz
Geller72
üzenetére
Gondolom, tudod...
Sejtettem azért, de körül kell még járnom pontosan a témát. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem!A széllel kapcsolatban ha olyan az idő, akkor nyilván nincs drónozás, ez egy kockázat mindenkinek.
_X10Dead_: köszönöm a másik oldal megvilágítását. Valóban a méret nem utolsó szempont, valamint az sem, legtöbbször gyorsan kell elkészíteni a felvételt, mert mozgásban van a násznép. Abban az esetben ha emberek nélküli vágóképet rögzítenék, ott nyilván picit több az idő.
-
Sziasztok!
Tavasszal szeretnék egy drónt vásárolni.
Alapvetően videózáshoz lenne rá szükségem esküvők miatt.Hosszabb lefutású befektetésként tekintek rá, ezért szeretném ha a 4K adott volna.
A dji mavic prot néztem, s ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Hol lehet a legolcsóbban megvenni, ami megbízható hely (külföld is játszik, itthon nettó árral kell számolnom)?
Szeretnék rá biztosítást, mert nagyon drága, fenti kérdéskörben hogyan volna ez célszerű?
A fly more combo-t nézegettem, szerintetek jobban megéri, mint külön vásárolni hozzá mindent?
Elvileg idén kellene jöjjön az új verzió belőle, lehet tudni valamit a várható áráról vagy a megjelenési idejéről?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest