Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Lacika2332 #5073 üzenetére
Én polarpro-ra szavazok vagy freewell vnd-re, mert ezeket használom. Zoom-hoz van egy pgytech-em is de 1x használtam azóta nem. Gondolom ez elmond mindent.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
tirszin
senior tag
válasz Lacika2332 #3897 üzenetére
A drón nem sínen megy. Elegendő, ha nagyjából megfelelő síkban állnak a lapátjai. De itt még szó sincs erről, mindössze hamarabb leér a hasán lévő két talp. Ahogy látom, a jobboldali sem ér talajt. Sztem ezért ne vidd vissza. Max valami ütközőt állítanának, hogy ne nyíljon ki annyira. De ez a motor tengelyének szögén minimálisat változtatna. Így is tökéletes.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Jim-X
őstag
válasz Lacika2332 #3897 üzenetére
Tokeletesen felfekszik az enyem a talajon. Szerintem is csere sajnos... Valoszinuleg egy rosszabbul javitott cuccot kaptal, vagy ha a tied a szama alapjan, akkor szarul raktak ossze...
Mi volt a gariztatas oka?Hetvegen amugy belevertem a Zoom-ba egy laza 45km-t, nagyon jokat mentem az egyik kozeli hegyvideki viztarozonal
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
MlbMatic
tag
-
őstag
válasz Lacika2332 #2358 üzenetére
Normál töltővel kb. 1 óra- 1óra 20 perc
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest