Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ma valami gond volt a GPS rendszerrel, nekem folyamatosan Bianwassan (vagy a tököm tudja) helyet mutatott. Addig én sem vettem észre, amíg fpv-ről át nem váltottam a térképre. Mondjuk gyanúsnak kellett volna lennie, mert mielőtt felszálltam hibát villogott a fenekén. Persze repülés közben vettem észre, szerencsére nem volt messze, így nem volt szükség az autonóm repülésre. A hideg kivert, egyből át is téptem ATTI módba és rántottam haza a madarat. Az akkukat élesztem, ki is maradt a 100Wh-s merítése, inkább nem reptettem ki a szuflát abból...
-
MR007RM
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nekem egy Xiaomi Fimi A3-mam van és az is csinált már ilyet mint amit írtál. Még jó hogy nálam is visszajött az irányítás.
Nálam van olyan a menüpontban hogy kezdőpont frissítés, talán legközelebb az iránytű kalibrálás után azt is megnyomogatom felszállás előtt. -
MlbMatic
tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
es a haza megyek funkcio ???? kikapcsoltad ? vagy nem volt home pont ?
-
stickermajom
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Hány töltési ciklus van az akksikban? 80 km akár 10-15 repülésből is összejöhet, szóval én nem azt nézném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest