- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanraith
üzenetére
Zsír, köszi az infót! Gondoltam, hogy az akkuk nem szeretik a mínuszról pár perc alatt pluszra hevülést, de várok vele, a hétvégére már plusz 7 fokot mondanak, azzal azért rápróbálok, hogy derüljön ki, ha netán van valami huncutság a szerkezetben, és garanciáztatni kell. Szobában inkább nem indítom be, nulla repülési perccel az ujjaimban! ;-D
-
válasz
Sanraith
üzenetére
Köszönöm a választ!
A képminőség nem jobb, mint a FIMI A3-é, már amennyire meg lehet ítélni YouTube videók alapján. Itt a kérdés az, hogy a szoftver, a rendszeres terméktámogatás, a későbbi alkatrész utánpótlás, illetve az eladhatóság megéri-e a kettes szorzót.A másik, hogy a FIMI nem feltétlenül engem, mint a családjával alkalmi szelfiző / drónozót szólítja meg, hanem azt, aki repülni akar vele. Nekem inkább, mint mobil kamera kellene, erre pedig elég jónak tűnik még mindig a Spark.
-
-
matyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- G.Skill Ripjaws DDR4 16GB 3200Mhz ram /Számlával!/
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebayről érdemes refurbished akkut venni, vagy csak itthonról?