- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sanraith #1535 üzenetére
Zsír, köszi az infót! Gondoltam, hogy az akkuk nem szeretik a mínuszról pár perc alatt pluszra hevülést, de várok vele, a hétvégére már plusz 7 fokot mondanak, azzal azért rápróbálok, hogy derüljön ki, ha netán van valami huncutság a szerkezetben, és garanciáztatni kell. Szobában inkább nem indítom be, nulla repülési perccel az ujjaimban! ;-D
-
válasz
Sanraith #1517 üzenetére
Köszönöm a választ!
A képminőség nem jobb, mint a FIMI A3-é, már amennyire meg lehet ítélni YouTube videók alapján. Itt a kérdés az, hogy a szoftver, a rendszeres terméktámogatás, a későbbi alkatrész utánpótlás, illetve az eladhatóság megéri-e a kettes szorzót.
A másik, hogy a FIMI nem feltétlenül engem, mint a családjával alkalmi szelfiző / drónozót szólítja meg, hanem azt, aki repülni akar vele. Nekem inkább, mint mobil kamera kellene, erre pedig elég jónak tűnik még mindig a Spark.
-
-
matyi19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Konteó topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Elektromos cigaretta 🔞
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest