Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Soha nem állította a DJI, hogy 4 kilométert tudna az EU-ban. (A korai tesztelők jellemzően amerikaiak voltak, és folyton 4000 méterről beszéltek, de ez más kérdés.) Az viszont igaz, hogy 4000 métert egyébként a tesztek alapján az USÁ-ban sem tud lerepülni az eszköz, 2km környékén szétszakad a kapcsolat, kérdés az, hogy az EU 2000 métert optimális esetben tudja-e a készülék? A videók alapján igen, persze nem urbánus környezetben.
A CE Wi-Fi hatótávja 5.8GHz-en csak 500m (optimális esetben), ha pl. ezt használta városi környezetben, az simán lehet ennek az oka – persze nem tudom, hogy ez állítható-e vagy automatikusan kapcsolgatja a készülék.
Magánvéleményem, de nekem teljesen az az érzésem volt a videó alatt végig, hogy neki azt kell mondania, hogy mindenki vegyen Mavic Prot, mert az iCentre azt forgalmazza (Mavic Air nem kapható náluk [még?]), és neki onnan jön a zseton. (Ezt az elméletemet megerősíti pl. az, hogy az összehasonlító videóknál (amikor a Pro és az Air képe egymás mellett van) simán csak ki van írva a jobb felső sarokba, hogy az a Mavic Air képe, de az nincs alábiggyesztve, hogy ez a 720p-s élőkép egyébként... Persze utána elmondja, de szerintem azt előtte kellett volna.)
Valóban nem lesz ez mindenkinek megfelelő eszköz, de nekem pl. a Mavic Pro sajnos nem alternatíva, jellemzően bicajozásokhoz, erdőre-mezőre vinném magammal, ahol a form factor elsődleges, viszont interferencia meg kevésbé jellemző. Egy Pro már annyival nagyobb, hogy egyszerűen nem fér be a táskába az egész napos kaja, szerelő cuccok, esetleges extra ruhák mellé. Eddig a Spark-ot néztem, de kicsit fájt a szívem a 4k és a 3 tengelyes gimbal hiánya miatt, és már annak a mérete is neccesnek tűnt a kemény tokkal együtt.
Természetesen én egyelőre csak kóstolgatom a témát, ahogy elnézem a hozzászólásaidat te nálam sokkal-sokkal jobban értesz ehhez, így ha valamit nem jól látok/gondolok, akkor örömmel veszem a kiigazítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest