Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Megcsináltam. A hiba sajnos továbbra is jelen van, változatlan formában. Minden rendszer frissítve van, nem használok moddolt appot, fcc hacket, bármi ilyesmit. Ha két karral indítom, van alapjárat, de szépen kúszik fel, aztán elszabadul a pokol, pörög, ameddig hagyom. Ha nem kézben tartanám, szerintem simán elszállna. Érzésre egyik irányba sem húz. Az üzenet ilyenkor mindig megjelenik a GO appban. Bejelentettem myactionnél, bízom benne, hogy javítható. Még garanciás, szóval remélem, legalább pénzbe nem kerül majd, de az egyetlen külsérelmi nyom, hogy az egyik propeller védő nyomot hagyott a karon, szóval remélem, nem fogják rá, hogy oda csaptam valaminek. El vagyok keseredve. Ráadásul tegnap egy hobby projekt miatt repültem volna, kellett a videó, de így nem tudtuk befejezni a munkát. Egyszer vállalok ilyesmit, és most magyarázkodhatok... Ráadásul vidéki vagyok, GLS-sel küldhetem a fővárosba, jó ég tudja, mikor lesz ebből működőképes drón.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox Series X|S
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest