Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Geller72
üzenetére
"A Dji az eletben nem lesz naprakesz globalisan a legterrel ez azert szerintem evidens..."
Ezesetben legyenek kedvesek és szálljanak ki a pilótafülkéből!
Magánemberként persze "csak" kellemetlenség, ha egyszer tévesen nem enged felszállni (a gépvesztés persze már egyáltalán nem vicces), max elpörköltem 6-8liter dízelt feleslegesen. Viszont idővel nem tartom kizártnak, hogy pénzt is keressek légifotózással, ott azért elég szívás, hogy kimész az ügyféllel pl egy ingatlanról reklámvideót csinálni (itt ugye a vízbeesés nem valószínű, max az ügylet "esik vízbe") és vártok a gép indulására, vártok-vártok. Aztán bukta...
Összességében a GEO egy olyan rendszer, amire semmi szükség nincs, téves információkat tartalmaz, ráadásul ha beleszól a drón irányításába, akkor ténylegesen veszélyes. Nem is értem, hogy jogászokkal nem szedték még szét civilizált országokban...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest