Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Kicsit keson valaszolok de lehet meg hasznos. Lattam az aMplayert emlitetted vagy emlitettek. Szoval ami nekem K7 bol a minimum ami lejatszotta a HD videokat(1920x1080) az a mobile bartonom 2600+@ 1400 mhz Mplayerrel meg agyon optimalizalva minden a win2003 on. Teljesen akadasmentes volt. Mondjuk ha a post ditheringet is be akarod kapcsolni akkor nagyobb orajelen kell jaratni. -
Balinov
titán
hát igen,bár uccsó buildeknél nem volt ilyen gondom. én 720p-s hd-wmv-t próbáltam ki ittben egy 2,4-es nw cerkával s3 savage 32mb-s szutyokkal, wmp 10 -ben nézve élvezhetetlenül akadt, 80%+ prociterhelést láttam az FK-ben, VLC-vel ment rendesen, kb 30-40%-os prociterheléssel. ja,a hd sample-t a #187-ben írt helyről szedtem le.
-
Brae
őstag
Ami problémás lehet, az az X264-el kódolt videók, de sztem egy CoreAVC+Matroska Splitter kombóval menne rendesen az is (ezek használják legkevésbé a procit), nálam a 720p felbontású X264-es mp4-es videok kb. 30-40% processzorterhelést okoznak, az 1080-asok meg 50% körül (P4 630@~3200mhz)
Wmv formátumú videókat pedig innen letöltve [link] ki tudod próbálni, hogy mennyire bírja a géped (sztem bírni fogja...)
DivX-es HD video-t (én még ilyennel nem találkoztam) pedig vinnie kell a gépednek, mint a rongyot
Lejátszóprogram sztem teljesen mindegy, használd azt ami tetszik, a kodek a lényeg (én Mediaplyer 11-et használok és teljesen meg vagyok vele elégedve, meg minek tegyek fel egy másik programot ugyanarra a célra mikor ez már alapból benne van a vindózba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- Üzleti vita és megbeszélés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest