- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
KACSX
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Igen.
Köszi. Megpróbálom beszerezni a könyvet.Az orosz fórumon azt írják, hogy cseréld ki az 1.04-es valamelyik verziójára az exet. Indítsd el a játékot és akkor betölti a 4-edik pályát. Ekkor mentsd el a játékot, ha a grafikai hibáktól látod azt a menüpontot, majd lépj ki. Cseréld vissza az 1.05-ös verzióra az exet és folytathatod a játékot.
De ha nem akarsz vele bajlódni, akkor töltsd le a mi mentésünket. Ez a 4.pályát tölti be. Letöltés
-
KACSX
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Szívesen.
Nem. Nem ismerem a Három Királyság Románcát. De Google-ban megnézve eléggé sokféle alkotás született belőle. Például Koihime Musoul
de mintha film is lenne belőle.
Megnézem én is!
A Vörös Szirt
"A kínai regényirodalom négy klasszikusa egyikének (A Három Királyság Románca) eseményeit eleveníti fel – pontosabban, nem a regényen alapszik, hanem a regény történeti alapjain." -
JuniorWawa
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Hej!
Talált, ATI x1900. Ok hogy a játék az Nvidia logoval indul, de akkoris!
Ettől tűnik el a minimap? SucxHát akkor lehet nem működik a Vár Foga, mert én próbáltam többszőr is annak ellenőre hogy a legdrágább varázslat, de semmi hatást, ködöt nem láttam, pedig csata elött közvetlen használtam.
Amúgy az ismétlődés Legionál is van. Kicsit azért variáltak, de az 1-3 kör kb ugyanaz erösebben. Nagy trückök tényleg nincsenek. (Heal, Fire damage, Endurance, -Armour, Ressurect, Fow... kb ennyi)
Amit viszont tapasztalatam hogy runából (off oldalon magic card) nem lehet akármennyit használni, és az azonos típusuak nem összeadódnak hanem az utolsó kiváltja az előzöt?!
Az ikonhelyek száma miatt azt hittem 8 lehet egy karakteren. De lepotyognak róla. Végére rengeteg ilyen halmozódott fel, és a Boss-ra toltam el a felét
Ott tűnt fel. -
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Azért írtam én ezt, mert eddig úgy láttam, spellek ugyanazok! Legfeljebb átnevezve (de még az sem mind).

-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
A fog of war ellen van spell, például a True Sight ld. itt, vagy Sybil's Vision, oszlatja a csúnya felhőket, és szabad az út a varázslatoknak.

-
JuniorWawa
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Elfoglalni, lerombolni tökmindegy!

Nah most sikerült a végére érnem. Nem lövöm le a poént mindenki játsza végig. de..
Én is találkoztam ezzel a semmiből megjelenő very sereggel. Úgy felbosszantott hogy kiírtottam az elfeket mindegyszálig. Utána már nem jöttek.
Utolag sajnálom hogy az emberekkel nem így tettem.
Egyébként ha a Legios goré nem játszana bután, szerintem legyözhetetlen.
Rememélem minél hamarabb kiadják a tuti verziót!
Apropó 30lvl a max, de nem fér bele az összes skill. 2 kimarad, és kaptam két ajándék skill pontot játék folyamán. szóval 4. De lehet hogy 2 ajándék pont-ot elhagytam véletlen.A tolvajt hogy kell használni? Mert nekem sehogy sem jött össze. Gondoltam az ikonrész jobb felső, sas-ikonjával, de az örök rejtély hogy miért inaktív. És még help sincs hozzá.

Jah. Varázslóval játszik valaki? az utolsó varázslat Fog of War vagy mi. Az mire jó? Semmi hasznát nem láttam.
A térkép meg nem monitor hiba, mert csak a minimap sötétedik be, illetve világosodik.
-
JuniorWawa
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Érthető köszi.
Az incorrupse-t nem vágtam. Olyan mintha direkt használná, mármint odajön és fedez. Pedig azt csak akkor tudom ha én állok, és ellenség lép a védett területre. Ezért volt fura.
Természetessen manuálissan használtam. Vacak lenne ha a low HPs harcosaim akarnának fedezni egy 3000Hps démont!
Ezt elkerülendő mindenkinek a manuálist ajánlom!
Annyi helyesbítéssel hogy a cover szerintem körönként van nem az adott csatákban használódik el. Fejbentartani meg nem kell a palyzsocska miatt. a x/x-rel csak arra céloztam hogy fogyhatna ha már ott a /. talán ezért bug.
A fejlődési rendszer érthető volt, köszi. Én is kb így képzeltem, de nem voltam benne biztos, és amit nem tudok pontossan az zavar a játékban. Fura hogy ekkorát ugrik 1-1 formaváltás.
Monster meg alap!
Igaz nem fejlődik látványossan, de nagyon jól használható. Nálam mindig játszik egy.
Viszont a sötétedés tényleg van, majd csinálok PSt.
-de van még kérdés: bug e hogy soxor de rendszertelenűl a csata első körében nem tudok skillt hasznákni? ikonok sincsenek kint.
Remélem nem fogyok ki a kérdésekből mielött kijön végleges verzióban. Jó sok pályával. Benne lennék hamás játékban.
-
JuniorWawa
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi! Tisztában vagyok hogy mi a cover, csak nem tudom min múlik hogy használja e vagy sem. Mert így randomra nehéz rá építeni. Pedig szuper taktikai elem lenne. Mondjuk így is könnyű megverni a gépet.
Picit buta az MI. Így ha túlerőben is van, könnyedén ki lehet játszani. Sajna, remélem ez fejlődik majd.
Coverben meg olyat is láttam már, hogy valamiért kikényszerítette az egységemből az ellen. És azt a körét bukt is a demon. Ezt sem igazán értettem. De van ilyen, mielött meglepődne valaki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen tudom hogy igazad van, csak mondtam hogy azt lehet babrálni, ha szükség lenne rá. Egyébként mocsok voltam, és 8 egység után pofátlanul megszabadultam a tárgyamtól ami leader+1-et adott. Az egység persze maradt, fejlődik, meg minden, köszöni jól van. Nem tudom hogy bug e, mert ha nem akkor is, mit csinál, dismiseli valamelyiket ha nincs elég leaderem? Melyiket? Szóval dilemmás lenne, lehet csalni.

Nah akkor ha bug nem is, kérdések még vannak. Cover mikéntjét is fent tartanám, hátha nem randomra csinálja. (egyébként a x/x szám nem változik a használattol, csak az általad is emlitett palyzsocskán az ikon bal also sarkán)
Miért van az hogy a 4 napszak váltakozásával eltűnik a térkép? Mármint ok hogy este nem látok messze. Ez tök jó. De hajnalban a minimapot alig látni. Ez fura.
Más, és ez most nagyon noob lesz. Milyen logikával lépkedik a szinteket az egységek? Mert Leadertől eltérően ugrálnak 1-15-20... ok hogy a fejlesztés miatt, de mire ez a nagy számbeli különbség. Csak meg akarom érteni a logikáját. Úgy mégiscsak jobb játszani!
-
válasz
shioriharu
üzenetére
Nem jelent meg semmilyen beta a Diablo 3-ból.
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
NA várjá, a diablo III még ki se jött, talán 2 év múlva
(ezen sír mindenki a topikjában)Igen, de mégsem hinném, hogy csak a konzolé a jövő, ugyanis egy konzolt játékon és netezésen kívül semmire nem használsz, és irányítása gagyi. (már, ha first perSZÓn sÚterezünk). PC sokoldalúbb azért.
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Igen eléggé azt hiszik a fejlesztők hogy a vásárló==teszter. Pedig egy normális program esetében illene egy belső zárt tesztet tartani, aztán egy külső zárt/nyílt bétát nagyobb felhasználószámmal. De amilyen bugtengerben kijönnek mostanában játékok az vicc. Tudom én hogy gonosz kiadók meg minden. Na de a Disciples 3 1.0 annyira sz*r volt hogy nálam 2 percenként kilépett. 1.05hf4 re eljutottak oda hogy már nekem ingerküszöb alatt marad. De ellenpéldaként felhozhatnám a Mass Effect 2 őt ami dobozból kivéve volt olyan hogy ~50 óra játék után EGY bugot sikerült felfedezni. (Egyik mapon ki lehetett futni a pályából)
De én is sanszos hogy legközelebb akkor veszem elő a játékot, ha angolul megjelenik és lesznek benne élőholtak is.
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ezen e hétvégén tuti nem, legalábbis én nem érek rá. De azért mesélhetnél, hogy meddig szokott tartani egy multi a "profikkal!" Ugye ez körökre osztott strat. tehát a baráti LAN-ok, HOT SEAT-ek már 3 (de 2) játékossal is kb. egész délután-estés "szösszenetek" voltak, így asszem erősen rá kéne erre időben készülni, és akkor még a hamachi-belövés, etc.
-
Egon
nagyúr
válasz
shioriharu
üzenetére
A kampányban meg nem értem mért tudnék kevesebb gargoylet használni
A Rise of the Elves-ben egyetlen kampány van: az elf kampány. Elf várban elég kevés (konkrétan 0) Gargoyle-t kapsz, erre utaltam. A korábbi részekben, beleértve a többi kieget is, weapon alapon sebez a Gargoyle (megnéztem). Ezért nem életszerű (természetesen, ha tudja sebezni, akkor semmi gondot nem okoz egy - fejlettebb - Gargoyle-nak még 2 vérfarkas sem).
Mindegy, elbeszéltünk egymás mellett, ennyit nem ér az egész. A továbbiakban szóljon inkább a topic erről a kitűnő programról...
-
Egon
nagyúr
válasz
shioriharu
üzenetére
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
nem kell a "
", én csak annyit mondtam, hogy kár, hogy akkor, amikor még ez a játék pörgött, nem volt nagy diskurzus róla (itt, a Prohardveren).
NEM is lehetett, mert tényleg nincs a 2. résznek topik (most kerestem rá
), máshol meg nem volt róla szó, itt meg már inkább a 3. rész a téma, de természetesen, mivel úgysem agyonolvasott, engem nem zavar, ha tkp. "szétoffoljuk" az előző rész tapasztalataival, legalább így utólag okulok jópár tekintetben másoktól.Sosem próbáltam még internet multiban, csak LAN, mit kell a netes multis részéről tudni?
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ugye ezért kár, hogy annak idején a disciples 2 topikban - ha egyáltalán van ilyen -, nem folyhatott élénk stratégiai társalgás, de persze azért sem, mert kevésbé népszerű játék. (Mint ahogy stratégia terén az igazán jó játékokat kevesen ismerik
)Szóval még jobban végiggondolom majd ezt, de elsőre annyit, én pedig mindig úgy tekintek egy ilyen játékra, hogy adott fajnál mindig azt az erőt, egységeket használom, ami annak a fajnak az erőssége. És bizony a Legions-nál ezek a varázslók és a support unitok, ezért én ezekkel mentem. Az is igaz, hogy nem játszottam túl sokat ember ellen, very high difficulty gép ellen viszont annál inkább, és nem emlékszem, hogy akár a kampánnyal, akár máshol nagy nehézségeim lettek volna.
Másik, én mindig Mage Lordot használtam (olcsó spell-kutatás és használat, és 2 spell/kör), emellett agyon sok tolvajt ráállítottam lopásra a "varázslat-boltokban", így aránylag kevés pénzveszteséggel (lopás esélye mindig 60%), a legdrágább, idegen fajhoz tartozó spellekkel is operáltam (nem csak fire és mind source), és az igazán döntő csatákban szarrá varázsoltam velük mindenkit a terepen.Legjobb amúgy (szvsz) az Undead, a fegyver-immunis építhető egységekkel és az egyedülálló death-source varázslattal, valamint a paralizálással, ami bizonyos egységnél 80% be is jön.
Nekem Empire-nél pont az nem testszett, hogy semmi más taktikára nem volt szükség, mint gyógyítózni, azt' szevasz.MÁS:
a gargoyle bizony earth attackos, leglábbis 3.0 patch (Rise of the elves)-től tuti, majd adok screenshotot, ha kell. Az lehet a gond, hogy a ma fellehető kevés info-oldalon még weapon alapúnak írják, néhol még az Incubust is) -
Egon
nagyúr
válasz
shioriharu
üzenetére
Nem igazán bírtam felfogni a szavaidat (pl. nem tudom mit értesz a "mindenféle gyengítés nélkül" kitételen), de az biztos, hogy Gargoyle-lal nem szivathattad a vérfarkasokat, mivel a Gargoyle is weapon alapon üt (amire immunis a Werewolf), direkt megnéztem.
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
A varázslós részhez: Én démonoknál imádom a varázslókat. 3 varázsló a pandenominus/modeus ágon. Sárkányon kívül mindent lemosnak a színről. Főleg a nagyobb létszámú seregeknél vicces, hogy az első kört defendelem a közelharci lényekkel és a varázslók támadnak. Mire ütőtávba ér bárki is rendesen le van gyengítve.
-
KACSX
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Szia!
Január 16-án kiadták a 1.05 HF5-t. Így már 62 nőtt a javított hibák száma.
A mai napon pedig újabb két hibát javítottak ki. Megnézem én is!
Itt letölthető a javítás:
1.05 HF6 -
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi!
Igen, keresgélek, de kevesebb helyen van Collectors edition. JA, és az ausztráliára is gondoltam, hiszen Ausztria az EU-ban van, ahol meg nem kapható ugye. :-)
-
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi az infót.
Tudsz esetleg Angilából linket, ahol rendelhető? -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ez volt a legfrissebb amit találtam. A rapidról változatlanul nem tudom leszedni a magyarírást.
Kareszovics az az Avitusos avatar nagyon király! Oda meg vissza vagyok tőle

Amúgy meg hajrá, mert nagyon jól sikerült darab! Klasszikus "Na jól van csak még EGY kört!" típusú játék.shioriharu Nekem az assasinnak nőttek a tulajdonságai szintlépéskor! De bevallom töredelmesen én leszedtem, felpakoltam, kipróbáltam (max 10perc) aztán linkeltem ide. Köcsög vizsgák...
-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Elnéztem sorry
Nehogy updateljetek!
Köszi a patchet! -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Rengeteget játszottam anno az első két résszel, és amatőrség részükről, hogy nem tették be az élőholtakat ésa törpéket, holott már runestone manaforrással is találkoztam és rá volt írva hogy unknown mana source. Felül kell vizsgáljam azt a nézőpontomat, hogy bénák a démonok. Az alacsony szintű egységeik most sem tetszenek de a magasabb szintű egységeik igen.
Nosferatu meg a kedvenc "egységem"
Csak ilyen vezérrel toltam a 2őben élőholtakkal. Bár annyit fintorognék rajta, hogy területre ható az életerőszívása. Mindenkire hatóval jobban kibékülnék.Az összes élőhalott egység faszán néz ki, még a félmeztelen "szemtelen" nekromanta is

Az incubus meg egy csöcspirszinges szőrösmellű pasas
(ez utóbbin először jót nevettem) -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Megnéztem milyen fájlokkal dolgozik a játék, valóban nagyrészt a system mappa tartalma szöveges fileokban deklarált függvények. Azokat lehet átírogatni. Ezzel maximum balaszot lehet javítani, de maga az engine nem opensource, a memóriakezelési hibákat nem fogják a rajongók megoldani, azt a fejlesztőknek kell.
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
A hibák nagy része nem olyan ami moddal javítható, szóval ha nem adják ki a forráskódot+dokumentációt akkor azért a rajongók enm fogják megfoltozni....
Meg ők sem azért fejlesztették, hogy utána a kutya se vegye meg, mert egy bughalmaz.Avatart cseréltél, vagy én vagyok csak szétcsúszva?
-
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Nem értem, hogy akkor miért nem mondják azt, hogy jó akkor gyerekek ez egy open beta, és csináltak volna hozzá egy normális feedback toolt. Értem én hogy csúnya gonosz kiadó sürgeti a fejlesztőket, na de ha már ezer éve fejlesztették, és látszik is rajta hogy dolgoztak vele rendesen, akkor miért pont a tesztelésen kell spórolni az időt és a pénzt azt fel nem foghatom.
Amúgy meg amiket így tapasztalunk azt lehet érdemes lenne összeírni, és visszaküldeni nekik.
Minden hisztije ellenére leköti most az szabad időmet, és ez kevés játéknak megy

A Temple of Elemental Evil volt még ilyen atombugos, mégis jó. -
Szirti
tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Honnan tudod, hogy a defend nem működik? Az az alap tézis, hogy a defendelő egységet ha megütik, csak fele akkorát sebződik ugye? Mert én azt vettem észre, hogy defendelő egységnek nem lehet criticalt ütni. Ne ez most bug vagy feature
(aztán a fene se tudja)Látszik a játékon, hogy tényleg 0 tesztelés volt megjelenés előtt. Az egyik fagyásnál viszont nekiesett a visual studio debugger, hogy akkor itten van a fagyás előtti runtime állapot asmben debugolhatom

-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Úristen, ez egyre rosszabb!!!
Tejóég, hát akkor mit írtak meg jól a játékban, ha ennyi minden nem működik??
Én is láttam ilyen sok-gyógyitalos hősöket, de nálam a csatákban valamiért nem használták, aztán csak lestem, hogy harc után kaptam annyi cuccot, hogy boltot nyithatnék. (--> úgy tűnik, az AI-t javították a patch-ben, amit használsz, és azóta legalább iszogatják
) -
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ja, ezér tudtam egy alap boszival a csapatban átszántani az első pályán, kezdett gyanús lenni, hogy mindig bejön a transform. De ez hagyján, egyéb durva bugok is vannak: pl. az elf őrzők (bányánál) nem tudnak air elementalokat idézni. Akkor van, hogy hiába varázsol rám, besül (de minden "hibaüzi" nélkül, hogy valaki immunis lenne, stb.). Ugyanígy Gargoyle ranged attackja is bizonyos estekben meg se jelenik. És szerintem nem az van, hogy valami tiltó-effect van, hanem szimplán bug.
Így nem igazán érdemes végigtolni, ja és ez már 1.04 patch (amit a játékban 1.03-nak ír!), meg valami betűkód...
)
Mindegy, kipróbáltam, hogy tényleg föl lehet fogadni a volt másik leadert, és még elmenteni se kell (ill. nem lehet
), gondolom előző pályán auto. elmenti az utolsó körbeni dolgaival együtt. -
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Látszik, hogy oroszt érted, én fos google translate-el hadakozok néha.

És köszi az újabb infókat! A linkeden található Druid Grove-ot én is beírtam korábban, bizony eddig ezt az egy oldalt találtam ami "él", bezzeg a "disciples3.ru" c. főoldal pang.
Megdöbbent ez. E!
-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ha érdekel tovább és tudtok oroszul böngésszetek itt.
http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/0925.html
Ha nem akkor csak tekerjetek le a színes képekig a Collectors boxokkal
személy szerint az elfeset (ha a birodalmiakhoz nem jár a harcos nő figura) venném meg úgyhogy ahhoz ne nyúljatok köszi
Csáo -
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
Ha minden jól megy eljön hozzánk is a collectors, mert a francia kiadóval nem sikerült megegyezniük (azért nem kaptuk meg a játékot dec 11-én az oroszokkal együtt, ahogy eredetileg tervezték)
így az Akella adja ki nálunk is. (egyenlőre ausztráliában és oroszországban tutkó a CB)
Szvsz a csúszás miatt mi más tartalmat kapunk de fene tudja, én mindenképp megveszem, kell a könyv
-
shioriharu
csendes tag
válasz
shioriharu
üzenetére
-
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Köszi a sok infót!!

Gondolom ebay-en lesz mindegyik verzióból, majd megrendelem. Gondolom nálunk nem várható... jól sejtem?
-
frame>24
addikt
válasz
shioriharu
üzenetére
Ó, hát erre jó akkor az a Veteran-gomb, fingom nem volt, mé' nem lehet rányomni alapban. Na, mentek el hérót, aztán próba. Köszi!
Fajonként 6 map?! Nem erőltették halálra magukat. Úgy tűnik, az oroszokkal mindig ez a szitu:
van esztétikai érzékük a grafikához, zenéhez, de amúgy tengernyi lehetőség veszik el a játékaikban. Meg várjak egy évet, mire játszható/kibővül (ld. Stalker széria)...Tényleg remélem, az EU megjelenésig pakolnak bele + "content"-et. -
kerlac
őstag
válasz
shioriharu
üzenetére
Tyűűű! Imádtam a játékot, de a HSZ-ednek a felét sem értettem! :-)
Három különböző gyűjtői változat?!
Mennyibe fogják vesztegetni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubuntu Linux
- Spórolós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Túra és kirándulás topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi. Megpróbálom beszerezni a könyvet.
de mintha film is lenne belőle.
Ettől tűnik el a minimap? Sucx
Ott tűnt fel.

Picit buta az MI. Így ha túlerőben is van, könnyedén ki lehet játszani. Sajna, remélem ez fejlődik majd.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(ezen sír mindenki a topikjában)