- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Dirt Rally 2.0 steames linkje
PH Klubok az összefoglalóra kattintva
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3068 üzenetére
50. lettem, te meg 52.
Spanyolon 342. lettem, ahhoz képest, hogy spanyol egészen jónak ítélem.
Van egy R5 weekly (USA), meg két Kit Caros, azokkal szar vagyok, de majd lenyomom.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #3068 üzenetére
Lehet indítani custom championshipet. Csak több ember kéne a fórumra.
Mikor kezdtem játszani, akkor volt próbálkozás itt a PH!-n, csak akkor nem akartam indulni, mert minden második kanyarban borulás volt kb.
Mostanra meg elég kihalt a topic (bár most felpörgött).
Ha meglesz a max tuning a Lancerre, akkor az utánalévő Group A eventeket lehet a Subaruval fogom nyomni, kéne gyorsulni H shifterrel is.
Kimaxoltam végre az engineereket, most már jöhetnek a kocsik (sajnos általában time trialt nyomok offline, ha nincs épp valami event, ami viszonylag ritka). Lehet elkezdek majd rally crossozni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest