Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Külön kiemeltem, mert már akkor sem fogta föl mindenki, hogy kizárólag az órajeleket hasonlítottam össze (GPU és RAM), és hogy irónikus hsz volt, annak tekintetében, hogy egy új DX10-es karira gyorsabb GPU-t és RAM-ot is tehetnének, ezért túloztam az 1950XT-vel is. Bár nyilván, aki ezt nem értette meg, az az "irónia" szónak a jelentésével sincs tisztában. A hasonlóan értetlenek kedvéért még pontosítottam is.
Mindenesetre nem fogom tizedszer is leírni, mert az intellektuálisabb látogatók sztem már unják, hogy újra és újra meg kell értetnem valakivel (aki egyébként lehet, hogy érti, csak úgy véli, fényezheti magát mások hsz-ainak szándékos félreértelmezésével, és azok leszólásával), miről szólt a hsz. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki még mindig becsinál (meg még örül is neki), mert ugye ez esetben nekem sem kell értenem a poént.
Jó, ha szó szerint értelmezzük, ugye?
De nincs harag, és bocs az iméntiért, csak érzékeltetni akartam a különbséget a szó szerinti, illetve a nyilvánvaló komolytalan értelmezés között.
Más topicokban azért magasabb a humorérzék szintje, szóval majd igyexem kizárólag szakmailag megközelíteni a kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- További aktív témák...
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre nem fogom tizedszer is leírni, mert az intellektuálisabb látogatók sztem már unják, hogy újra és újra meg kell értetnem valakivel (aki egyébként lehet, hogy érti, csak úgy véli, fényezheti magát mások hsz-ainak szándékos félreértelmezésével, és azok leszólásával), miről szólt a hsz. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki még mindig becsinál (meg még örül is neki), mert ugye ez esetben nekem sem kell értenem a poént.
Jó, ha szó szerint értelmezzük, ugye?