Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Integra
titán
viszont a DC kilépése nagyon LOL:))
vagy az van hogy kilép és akkor valamiért a nickem bentragad a hobokon és várhatok 5 percet.
vagy kilép de úgy hogy feljön egy hibaüzenet hogy baj történt kikapcsoláskor. viszont ilyenkor azonnal visszatudok menni a hubokra.....
ki érti ezt????:)) -
Integra
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
a fagyások nekem minden naposak voltak, egyszerűen szétesett pillanatok alatt a dc, főleg ha egy másik kiadott parancs alatt nyitottam egy kereső ablakot... na akkor kuka, újraindítás, persze a nickem berakgadva a hubon 10 precre....
a v.0.401-nél nekem viszont ezek megszűntek.
arra gondoltam hogy nagyon hiányoznak bizonyos keresési illetve letöltési beállítási fajták és meg rakás minden:)) -
Integra
titán
engem is rendszeresen dobál...
koli, matrix, ezek 5-10 percenkén dobálják le az embert: connection reset by server....
ennyi, nem lehet mit tenni,a hub-ok borzalmasan telítettek, és egyszerűen nem bírják. kevés olyan hub van sajnos ahol a minimum megosztás 100GB. azok ált. stabilabbak is.
amúgy van a DC++-nek egy pár hibája is sajnos, amiket talán majdcsak pótolnak
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest