Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufflinca
csendes tag
-
mufflinca
csendes tag
Igaz, hogy a hátulján lévő RESET gombot nyomva is hangjelzéseknek kellene lennie? Nekem ott nem mond semmit, pedig az eladó azt írja:
1) Hold the press "reset" behind M1 until you hear "start resetting default ways"
2) Short press "reset" once after reset M1, you`ll here a special voice which means you have entered AP connection mode. -
mufflinca
csendes tag
Köszönöm a választ!
Pontosan úgy teszek, ahogy írod! Kétszer dumál a kamera. Egyszer a bedugás után és inicializál, forog és bólogat. Aztán egy kicsit később másodszorra, hogy lehetne csatlakozni. A keresés elindítása után meg már nem történik semmi. Visszaszámol nulláig és kiírja, hogy gyenge a wifi jel, vagy nem jó a jelszó. A kamera nem pofázik többször csak kétszer. UPC router van, ami 2.4Ghz-es. A free része 5Ghz-es. A jelszavas 2,4-es wifi-re csatlakoznék.
Hát, akkor kifogtam szerintem egy rossz kamerát. Megpróbálom megreklamálni
. -
mufflinca
csendes tag
Sajnos még mindig nem sikerült párosítanom a kamerát! Nem értem! Valaki írja le légyszi szájbarágósan, hogy még is mit kellene csinálni?
- Az androidos progi "WIFI quick setup" gombjára kattintok. A router-em látja, az SSID-át kiválasztja a programban. A megfelelő wifi jelszavamat beírom és elkezdem a keresést. Most már 5. napja és nem talál semmit.- Mit kellene látnia? A routert? Akkor elvileg nem is kell kamera a program teszteléséhez? Vagy kell kamera és meg kell várni, míg a kamera hang a keresésre buzdít?
- Vagy a kamerát kellene megtalálnia? Akkor miért a router nevét és jelszavát kéri?
- Ha van a kamerában wifi, akkor miért nem egyből azzal kapcsolódik a telefon, minek keresi a router-t?
- Hogyan tudom kipróbálni, hogy most jó a kamerám, vagy hibás?Eddig három telefonnal és két wifi hálózaton próbálgattuk mindenféle verziókban, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.