-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
mit erhet a kovetkezo szett:
D90, szep allapot (nincs nyulas stb) 25k expo, elso tulaj, doboz, minden megvan.
nikkor 12-24/4 csak napellenzo es hatso, elso kupak van hozza. nem patika allapot, de nincs leharcolva (lencsek karcmentesek)
50/1.8G, doboza ennek sincs, csak kupakok es napellenzo. szep allapot.elore is koszi
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
mit erhet a kovetkezo szett:
D90, szep allapot 25k expo, elso tulaj, doboz, minden megvan.
nikkor 12-24/4 csak napellenzo es hatso, elso kupak van hozza. nem patika allapot, de nincs leharcolva (lencsek karcmentesek)
50/1.8G, doboza ennek sincs, csak kupakok es napellenzo. szep allapot.elore is thx
-
eastsider
nagyúr
válasz Real_Necro #710 üzenetére
hát tudod mennyit nagylátózok, szóval a bajonetten az látszik rendesen... meg a zoom gyűrű is kopottas csöppet (nem nyúlt meg a gumi meg ilyenek)
pár mikrokarc a frontlencsén (a flaret se bxxxa szét, szóval szóra sem érdemes...)
meg csak kupakok vannak hozzá...
mondjuk nem tudom megéri-e váltani 11-16-ra.... -
eastsider
nagyúr
Tényleg!
az erősen használt állapotban lévő 12-24/4-ért mennyit lehet elkérni?
erősen gondolkozom egy tokina 11-16-on, bár a 12-24 eléggé tank egy cucc, és elég jó a rajzolata[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Real_Necro #707 üzenetére
tényleg nincs annyi rá sajna bár meglátjuk mennyi ösztöndíjam lesz... de nem hiszem majd, ha gazdag leszek
amúgy eléggé boldog lennék egy olyan géppel... miazhogy...és tényleg... hisz használtam is D700-at 10-20-szal már
pedig milyen jó lenne
D600+14-24+24-70+70-200[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Real_Necro #705 üzenetére
nincs annyi $.... drága még mindig egy D700...
meg arra UWA mi van?
bár egy 18-35 jó lenne oda már, az gondolom még megfizethető, de sztem túl nagy és nehéz egy FF gép, de főleg drága[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
köszi!annyit biztos nem költenék rá....
leginkább az AF miatt.. bár lehet inkább garba kéne küldenem a gépet... de vidékiként, meg meló miatt ez elég problémás... ez a kevés fénnyel enm találunk fókuszt (középső) egyik pillanatról a másikra előjön nagylátóval, 50-el is... olyankor legszívesebben földhöz vágnám
meg jó lenne a zajmentesebb magas ISO, bár, ha belegondolok 1600-ig teljesen jó.. azt is ritkán használom
kereső, váz nagyon fasza
tudom off, de
inkább valami hosszú obi kellene. 70-200 jó lenne, de túl nagy és nehéz, és főleg drága.... de kellene nagyon a tele minimálozni
tami 90 macro volt, de nem szerettem
(most csak uwa+50 van, ez így kicsit sovány)
tami 70-300 VC USD milyen?lehet először kéne szereznem valami fos 70-300-at, aztán megbarátkozni vele? aztán, ha kell tényleg akkor beleölni?
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
elgondolkodtam D90>D7k cserén
D90: 20k expo, patika állapot, szokásos kisebb fényesedések, gumi új állapotú, minden megvan, doboz, cd bontatlan nyakpánt,akksi,töltő, minden
még 2 év gari.
ez így mennyiért menne el?ill. hasonló D7k-k mennyibe mennek?
Új hozzászólás Aktív témák
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest