Hirdetés
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
FOTÓS beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
dolgozok rajta, soot, nekem is egyre jobban tetszik, ex teledet is megvetetnem a sraccal, de azmar tul van a kereten.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
fi:zi'k
nagyúr
A K5IIs kijelzője ilyen szempontból nem túl nyerő. Ahogy írtam, leginkább csak mázgálni lehet rajta a zsírt, letörölni elég nehézkes. A GGS-en egész könnyű. A másik, hogy itt süllyesztve van a kijelző, így a peremnél mindig ott marad, ha csak nagyol az ember. De épp a süllyesztésnek köszönhetően nem kijelzőre, hanem magéra a vázra van ragasztva, így az eltávolításával nem bántod a gyárit.
Tükröződés terén is jobbnak tűnik.
Az egyetlen igazi negatívuma, hogy a hátsó Pentax felirat 2/3-át letakarja.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
PRO-peller
senior tag
Én is tudom h a d40 nem rossz a mai napig. Ha a mobilokba nem tesznek hasonló képminőséget, akkor 20 év múlva is a 4k felbontást kiszolgálja. Persze a rosseb tudja mi lesz csak néhány év múlva. Akinek kell egy nyaralós, kirándulós "nem sajnálom tükrös", akkor az most válogathat. A d40 a 18-70-el kompakt. Éles, szépszínű képeket csinál, bokéhsat v anélkül. Inkább nem pazarlom el most így látom.
-
PRO-peller
senior tag
Nincs benne 3000 expó. Tehát ha tényleg jó állapotú akkor 30 at is megér. 25 e ért nagyon megérné egy ilyen. Tudom mindenki jobbat meg újat akar. Nem is lehet már becsülni ha fillérekért megveheti az ember. Én ennyiért nem adom el az enyémet. Nyakamon maradt. Nem nagy a bánatom. Rá kell tenni egy 18-105-öt és potom 70e körül igen jó mindenes gépe van az ember fiának.
-
PRO-peller
senior tag
-
Jagi
tag
Azon is gondolkodtam, de nem nagy az itthoni kínálat (használt) a Sony gépekből.
Azért is gondolkozok márka váltáson, mert a másik két márka jobban támogatott minden téren, pl. több obi.
Ha az egész elmenne akkor 100+ ezer kategóriában keresgetnék valamit, alap obival.
Próbálom nyálazgatni a lehetőségeket eddig a Cannon 550d néztem, Nikonba még nem találtam meg az ellenfelét. -
imyourfriend
őstag
Es nezegetve az arlistat meg mindig egy jobb minosegu eri meg jobban, jobban tartja az arat es kevesebbet bukni rajta. De ahogy mondod peldanak okan egy 24-70 2.8 D/G legyen szinte barmilyen megfizetheto aron azt nem kell 2 hetig arulni.. Elviszik 350ert is, 320ert meg mint a szart ha jo allapotu.
Jagi: 100ezer forintert meg nincs valasztek, lehet venni D90-et aztan kifujt, ilyen aron belepo szintuek vannak inkabb. De igy belegondolva tenyleg nincs tul nagy valasztek.. Mas kerdes hogy 150ert mar D7000-et arulnak ami az AF-et figyelmen kivul hagyva jol el lett talalva DX vonalon. De mire minosegi objektivet veszel hozza akar csak egy alapzoomot.. Oke van 18-105VR de bizonyara nem azert nyergelsz at Nikonra vagy Canonra hogy itt megallj.
-
imyourfriend
őstag
Bizony, amilyen "idős" a D90 pár fiatalabb váznak azért odafricskáz a tudásával, arról nem is beszélve hogy szerintem az egyik legnépszerűbb termék a palettán (5 és fél éve adták ki és még mindig kapható új darab belőle) Valahogy D60 után én már nem cserélném el belépő szintűre, legyen az bármilyen fejlett darab (akár 5300-as is), amilyen kényelmet ad. Bár most eladósorba került a D7000 miatt, lehet hogy megbánom, de elpocsékolni nem fogom az biztos.
-
os!
tag
Semmi gombatelep.Lencsekép
A lencsék tiszták, semmi karc vagy ilyesmi. Képet is lőttem mindegyikkel, szép tiszták.Így már belehet lőni egy kb. árat?
Minimálisan karcosak csak, a kosz a jobboldali obin az csak ujjlenyomat kosz.[ Szerkesztve ]
hál'istennek pogány vagyok
-
os!
tag
OH, tényleg
Hát, látod, ennyire gyökér vagyok a fényképezéshez...hálózatmérnök révén vajmi keveset értek ehhez. Bár most látom, hogy az átalakító miért nem volt jó úgy... nem is figyeltem, nem is érdekelt. Csak az ár érdekel, hogy ne hülyeséget írjak ha felteszem eladásra.
De csinálok még szép képeket, mert ezeket nem én csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
os!
tag
Ezt a fszt....akarom mondani földszint.
Na jó, akkor most járattál egy kört, beoltottál, és nem is segítettél!!
Mondanék csúnya szavakat is, meg általános jelzőket a hozzád hasonlókra...de most nincs kedvemSzóval akkor kérnék valakit, segítsen beárazni kb.-ra a fenti 3db objektívet, legyen oly' kedves.
Ahol a "valaki" == mindenki - nesa;Köszönném előre is!
-
ebeni95
tag
Lejjebb vittem egy ezrest. Ennél többet nem nagyon szeretnék, max alkuval. Köszönöm!
Egyébként jó a képed! Boldog 85. születésnapot neki itt is! Remélem nem gond az offért!
"Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FOTÓS beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest