- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
gamerkiller
senior tag
-
gamerkiller
senior tag
válasz
E-scapegoat #23594 üzenetére
Hát igen, gyönyörű szép képeket lehetne csinálni spanyolországban, de sajnos nem minden nap jut el oda az átlagember. Apám mondjuk havonta 1szer jár arra, de ő nem nagyon ért a fényképezéshez.
Húsz éve bezárva című kép: Nagyon jó, nekem nagyon tetszik!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
runner 125 #23589 üzenetére
Ezt nem teljesen értem
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok!
Látom robbant ki egy kisebb fajta vita a kezdőkkel kapcsolatban, nem tudom jó helyen járok de, de szerintem azért valami kis érzékem talán van az egészhez.. ha nincs, kövezzetek meg..
Nemrég értem haza egy körútról, lőttem egy pár képet.
Most így 12 perc alatt csináltam a kettőt, de nagyon sok van, szerencsére nem volt hiány fotóalanyban..
Vélemények?
Elnézést mindenkitől mert: Nem jó még mindig a vga-m, a színekkel nem nagyon van tisztában..
A képekről még annyit: Az első kép Normandia-ban készült, ennél is pontosabban pedig Point De Normandie. Ez egy nagyon magas hídról készült felfelé lőve. || Panasonic DMC LS-1
Második La Jonguera \\Francia-Spanyol// határ. Nem tudom mi lehet ez, de valamit láttam benne.
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz
sztyui2 #21859 üzenetére
Aztadurva! Na jó.. Töltöm lefelé a photoshop-ot, a Picasa nem ér semmit! Ez nagyon jó lett, köszönöm szépen! Igazából nem bánom hogy ha belenyúlnak, elég kezdő vagyok még.
Igen, igazad van, de a Picasa ennyit tud. Ha megnézed, nem az eredeti kép mert a széleit elfeketítettem, és egyenesítettem. Élesítettem, és Fókusz FF-eltem..
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Tomate #21857 üzenetére
Értem én mire gondolsz és igazad van, de nekem tetszik, és gondoltam megosztom veletek.
És ez?
Krakkó éjjel.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Sir Riccio #21695 üzenetére
De ha nem lenne ott, akkor látszódna a helye. Egyrész. Másrész pedig: Így van hangulata. De lehet hogy csak nálam, mert imádom a goth csajokat.. De megyek veled
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Sir Riccio #21692 üzenetére
Szerintem pont az adja neki a Goth stílust.. Annélkül csak 1 portré lenne. SZVSZ kell az oda.
(#21691) máyköl: Téged nem zavar az a folt? Én kivettem :S
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
Na.. Így már kicsit jobb.. Engem zavart még az a fekete folt a bal felső sarokban, és jobb középen.
Mod: Ja, bocsánat hogy belenyúltam
[ Szerkesztve ]
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #21675 üzenetére
-
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #20370 üzenetére
-
gamerkiller
senior tag
Sziasztok! Nyers képek, semmi nem lett velük csinálva.. Ezekből mit lehetne kihozni?
Sirály - Ugrás - Djik - Folyó a helyekben
Esetleg vélemények?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...