- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
nesa
veterán
Az elso kepeden nagyon jo a zold szinvilag ,nekem is volt hasonlo kepem.
-
aldebaran
addikt
Ezeket a képeket stereogram-nak hívják. Googleben rákeresve kijön egy csomó kép találat, de itt egy link ahol sok ilyen kép van:
StereogramMeg van olyan online szoftver is, ami ilyen képeket csinál.
-
aginor
veterán
Az első, határozottan tetszik.
A második érdekes, de valahogy nem az igazi, a harmadiknál meg mintha az élesség el lenne csúszva. Csak így tovább, tessék szépen rászokni a makrózásra.Alvin_ti4200: nekem az első tetszik a legjobban, kicsit olyan retrós érzést kelt bennem.
-
pisti
őstag
Az építő jellegű kritika nem kötekedés.
Az észrevételeket szívesen fogadom.A tiedet is megfontoltam, nem is rossz tanács. Viszont szerintem így szimmetrikusabb a szerkesztés, ami ez esetben úgy gondolom jót tesz a képnek, másrészt szempont volt az is, hogy ne legyen túl szélesre nyújtott a képarány.
-
jorden06
senior tag
-
Chapel
addikt
Ha otthon vagy PS-ben (vagy valaki ismerős) lehetne kicsit játszani a képpel h a szemek tűélesek a többi egyre homályosabb...persze csak kicsit.
Hogy érsd mire gondolok (jó ezen a képen sztem minden létező effekt rajta van de ez is.
(nem tudom mi a neve az effektnek,mert nem értek hozzá)
szvsz persze,csak ha már ilyen szép hangsúlyos szemei vannak a hölgynek
és persze grat,majd dobhatsz esküvős képeket -
Szten Márs
nagyúr
Arra igencsak kiváncsi lennék, hogy a Sony A700-ról miért is beszéltek le
Minden bizonyal a forumon neked van egyedül S5 pro-d, szóval minden tapasztalatra kiváncsiak vagyunk, én legalábbis tutira
Sokan szidják, hogy lassú, életlenek a képei, zajos, stb, kiváncsi vagyok te mit tapasztalsz
De igazából talán ezeket inkább a gépválasztós topicban kéne kibeszélni. -
*Ropi*
félisten
Nem volt még a kezemben, így személyes élményem nincs a váz ergonómiájáról, csak a teszteket nézegettem, illetve mások véleményét hallottam: a többség azt állítja, jó váz.
A sötét háttér miatt olyan, mintha üres térben lebegne, meg nem mondtam volna, hogy az, ami. De ettől függetlenül jó kép.
-
PazsitZ
addikt
Igazatok van Allien-el. De szóljon mentségemre, hogy életemben nem foglalkoztam fotózással s most tapasztalgatom/próbálgatom a dolgokat.
Az első esetében észrevettem én is a fókusz nem teljesen jól sikerült.
Az utolsó 2 kép között záridő különbség van, ISO-t is próbálgattam, de ezek azt hiszem ugyanolyannal készültek.
Igen kompakt gép tehát a ''közelebb megyek'' necces, de ki akartam próbálni a dolgot...
A linkelt képed komoly, el sem hiszem, hogy ilyet lehet a földről fotózni
Köszi a véleményeket, majd igyekszem.
Ui.:A holdat én is néztem édekes, mert le volt téve a gép, max gombmegnyomáskor rezdülhgetett volna meg a gép. Még arra gondolok, hogy a felhők valahopgy törtés volna a fényt
(#3688) Az-X: Te ennyire vágod, hogy ránézésre tudod 8sec.-al készült?
A képek nagy méretét pedig direkt jeleztem, de legközelebb akkor kicsinyítek/vágok rajtuk.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Aha.
Ez kézből készült, és ''vélettlenül'' (félig direkt, nagy volt a tömeg). Annyi, hogy sorozatfelvételre állítottam, és minden expo után mozdítottam a kamerán. Idáig tartott a sorozat. Illetve, sajna, menni kelett tovább. De, tervbe vettem, hogy egyedül is kimegyek, koncentrálva azokra a ''témákra'' melyeket akkor jónak találtam. Pl az akvárium a trópusi halakkal, az valami bődületes. Elég jó képeket lehettne csinálni, csak az (is) a bökkenő, hogy az akvárium üvegei össze vannak karcolva, és nagyon látványos némelyik képen.
Nem is beszélve, hogy vakut kell használni hozzá, és a halak sajna néha szenyóak, és ''rohangálnak'' a vízben.
Illetve, a lepkeház még egy jó hely lehettne, csak sok emberen kell átgázolni, hogy azt a lepkét lekapd, ami éppen össze-vissza repked. Volt olyan, amely rám szált, pedig egyszinü ''mezei'' ingben voltam.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Tetszenek ezek a képek, már a megvalósitásuk. De, sajna az ilyen helyek nem a leghangulatosabbak ilyen fényekkel. Az most más kérdés, hogy mitől is lennének azok, meg, hogy kellene egyáltalán valami plussz. Persze, nem 3-4 merő részeg emberre gondoltam, hanem mondjuk egy csinos bármixer hölgyre, aki hajlandó is gép elé állni. Na, akkor lehettne trükközni, hogy mondjuk minden székbe beültettni, és úgy összerakni a képeket! Sőt! A bárpultnál pl önmagát szolgálná ki!
Asszem, levédetem az ötletet. -
hali01
őstag
Sztem ez egy remekül sikerült fotó.Jók a fények,kellemes tónusa van és a kompozíció is jó.Kicsit talán szűk kétoldalt.
A másik két panorámád színvilága is teccik csak nagyon szűk lett.Hiányolom az előteret.Az a tévé pedig nem kell oda.Így olyanok mintha a fele hiányozna.
Ilyenkor ha nem fér bele egy képkivágásba akkor csináld két sorban az expókat.
Vagy függőleges helyzetű géppel.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD